Hvordan lage en XP oppstartbar disk for Magic ISO

Hvordan lage en XP oppstartbar disk for Magic ISO


Mens mange brenneprogrammer med muligheten til å brenne vanlige CDer eller DVDer kan bli funnet på nettet, de fleste av disse programmene ikke har evnen til å lage en oppstartbar plate. Magic ISO, men har innebygde verktøy for å brenne oppstartbar plater, for eksempel for operativsystemer som Windows XP. Når du oppretter en oppstartbar Windows XP-platen i Magic ISO, kan du starte datamaskinen fra platen i stedet for fra harddisken på datamaskinen når som helst.

Bruksanvisning

1 Last ned boot disk for Windows XP fra Microsofts nettsted. (Se Resources.) Microsoft tilbyr boot disker som kan brennes på CD-ROM for både Windows XP Home Edition og Windows XP Professional.

2 Launch Magic ISO på datamaskinen. For å starte ISO på Windows-datamaskinen, gå til "Start", "Alle programmer" og klikk på "Magic ISO."

3 Gå til "Fil" -menyen i Magic ISO og sveve over "New" for å vise plate alternativer. Klikk på "Bootable CD / DVD image" alternativer for å lage en oppstartbar plate prosjekt.

4 Naviger til mappen der Windows XP oppstartbar disk nedlasting er lagret i kilde ruten nederst til høyre i Magic ISO vinduet. Når du finner Windows XP filen, drar den inn i ruten rett over kilden ruten for å legge den til platen.

5 Plasser en CD-ROM-en inn i datamaskinens CD-brenner stasjonen og klikk på "Burn" knappen på verktøylinjen Magic ISO for å få opp "Burn CD!" vindu. Velg stasjonen som inneholder CD-ROM fra menyen ved siden av "Velg CD-R / RW," velg en skrivehastighet ingen raskere enn "4x" og klikk på "Burn It" -knappen. Windows XP oppstartbar disk ISO-fil skriver til CD i CD-stasjonen som en oppstartbar plate.