Hvordan lage en Yahoo! Box Mindre

Den gratis Yahoo! Messenger chat-tjenesten kan være en ideell måte å holde kontakten, motta e-postmeldinger og nyte samtaler, men det store antallet bokser Yahoo! legger til skjermen kan være overveldende. Sammen med Yahoo! Messenger kontrollboks, legger hvert chat-vinduet en ekstra boks, sammen med eventuelle hjelpe eller nettleservinduer du åpner. Styr verdifull eiendom på dataskjermen ved å lage din Yahoo! bokser mindre ved bare å omorganisere sine rammer.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på Yahoo! smilefjes-ikonet for å åpne Yahoo! Messenger-boksen. Logg inn med din Yahoo! brukernavn og passord hvis du blir bedt om.

2 Klikk på det lille hule plassen ikonet til venstre for "X" i boksen øverste høyre hjørne. Dette reduserer den vertikale høyden av esken, men hvis du har en lang kontaktliste, den blokkerer noen av de nederste navnene fra visningen.

3 Hold markøren over nederste høyre eller nedre venstre hjørne av boksen. Markøren blir til en diagonal tohodet pil.

4 Trykk og hold nede venstre museknapp. Dra opp og på en vinkel for å redusere størrelsen på Yahoo! boksen. Yahoo! automatisk ordet wraps og krymper bilder.

Hint

  • Krympe en Yahoo! chat-boksen på samme måte --- holder markøren over et hjørne av chat-vinduet, og klikk og dra for å gjøre boksen mindre.