Hvordan lage en Yard Sale Oppføring på Craigslist

Holde et verft salg er en fin måte å bli kvitt dine ikke-lenger-nødvendige elementer, men å tjene penger med et verft salg, må du annonsere arrangementet. Internett giganten Craigslist tilbyr lokalisert rubrikkannonser uten kostnad. Finn din kommune på stedet og plassere en annonse for verftet salg for å tiltrekke lokale kjøpere.

Bruksanvisning

1 Bruk et tekstbehandlingsprogram til å skrive din verft salg notering på forhånd. Gjør god bruk av stavekontrollen funksjonen. Selv om du legger inn et verft salg oppføring --- faktisk ikke selge varer over Internett --- du fortsatt ønsker oppføringen å være profesjonell og lett å lese.

2 Verksted salg notering skal gjelde adressen din. Med Craigslist, plukker du din nærmeste by, som kan befinne seg opptil 30 minutter unna. Derfor gir ikke bare din gate, men din by, by eller landsby, også. Siden du ikke kan pålegges av ordet, gir detaljert veibeskrivelse fra sentrum av byen eller en annen velkjent landemerke.

3 Annonsen oppføring må inneholde dato og klokkeslett for salg. Forutse ugunstige værforhold som kan påvirke salget. Hvis du vil holde salget regn eller skinne, si det. Hvis ikke, finner du regn dato i annonsen. Siden noen hagesalg kjøpere liker å vise opp tidlig for å få de beste tilbudene, kan det være lurt å si "ingen morgenfugler", men i det minste legge til ordet "please".

4 Oppføringen bør inneholde et utvalg av hva du har tilgjengelig for salg. Igjen, blir du ikke belastet per ord eller linje, så gjerne gå i detalj. Hvis du har mange navn merke klær for barn, gi en liste over de merkene å øke shopper teller. De fleste kjøpere unngå verftet salg hvor de ikke vet hva slags elementer er tilgjengelig for salg.

5 Ta et bilde av din hage salg elementer. Elementene du ønsker å selge på garasjesalg er sannsynlig stablet høyt et sted i huset. Ta et bilde eller to. Du kan laste opp bilder på Craigslist. Dette viser seg å shoppere at verftet salg er verdt å besøke. De vet at du har mange elementer tilgjengelig for salg.

6 Naviger til Craigslist nettstedet. Under overskriften "USA," finn din tilstand, og klikk på linken.

7 Klikk på den nærmeste byen til området av salget.

8 Klikk på linken som sier "legge til rubrikkannonser." Denne koblingen vises i øvre venstre hjørne.

9 På neste side, klikk på "til salgs" link.

10 Scroll ned på kategorilisten som er presentert for å finne en link som er merket "garasje og bevegelige salg." Klikk på denne linken.

11 Skriv ditt innlegg tittel. Dette bør inkludere din by og stat, datoen for salg, og fraser "hagesalg", "garasjesalg" eller "flytte salg." Skriv inn svaret e-postadresse er angitt, og velg alternativknappen for å ha Craigslist slør adressen for anonymitet.

12 Kopier og lim inn tidligere komponert verft salg oppføringen fra tekstbehandlingsprogrammet i "Posting Beskrivelse" -boksen.

1. 3 Hvis du tok bilder av verftet salg elementer, gå til "Legg til / redigere bilder."

14 Klikk "Fortsett" for å forhåndsvise og legge inn verft salg oppføring på Craigslist. Oppføringen vises på nettsiden for opp til 30 dager, selv om du skal returnere og fjerne oppføringen når salget er fullført.