Hvordan lage en Yew Crossbow

Den "Runescape" Fletching ferdighet kan du lage ditt eget utstyr for Ranged, slik som piler, buer, bolter og armbrøst. Å Fletch en armbrøst, må du ha den nødvendige Fletching nivå, og har en logg, metall lemmer og armbrøst strengen i inventaret ditt. Du kan Fletch en armbrøst fra flere typer logger, inkludert Oak, Willow, Teak, lønn, mahogny og barlind, hver krever en annen type metall lem. For å gjøre en Yew Crossbow, må du ha minst en 69 vurdering i Fletching.

Bruksanvisning

1 Reis til Varrock og gå nordover til Grand Exchange.

2 Kjøp en Yew Log, Crossbow String og Runite Limbs. På tidspunktet for offentliggjøring, er Grand Exchange markedspris 363 gp for en Yew Log, 9476 gp for Runite Limbs og 98 gp for Crossbow String. ( "Runescape" bruker symbolet "GP" for gull som vi bruker "$" for dollar.)

3 Trekk en kniv og hammer fra banken din.

4 Klikk på "Knife" og klikk på "Yew Logger."

5 Velg "Crossbow Stock" fra listen som vises på skjermen. Din karakter fletches en Crossbow lager og plasserer elementet i din beholdning.

6 Klikk på "Runite Limbs" og klikk på "Crossbow Stock." Din karakter fletches en Runite C 'bue (u) og plasserer elementet i din beholdning.

7 Klikk på "Crossbow String" og klikk på "Runite C'bow (u)." Din karakter legger Crossbow String, noe som resulterer i en ferdig Runite Crossbow.

Hint

  • Hvis du har nivå 10 Crafting, kan du lage din egen Crossbow String ved hjelp kokt kjøtt (fra en bjørn eller ku) på en rokk.
  • Hvis du har nivå 91 Smithing, kan du smith dine egne Runite Limbs ved hjelp av en Runite Bar på en ambolt.