Hvordan lage en YouTube-bloggen

Hvordan lage en YouTube-bloggen


YouTube har raskt blitt et utløp for folk over hele verden til å uttrykke seg. Hvis du har et emne som du er kunnskapsrik eller lidenskapelig om, du kan også bruke YouTube til å uttrykke dine tanker. Enten det er mote, sport eller politikk som du er interessert i, og skaper en videoblogg på YouTube kan hjelpe deg å nå ut til andre med lignende opplevelser.

Bruksanvisning

1 Opprett en YouTube-konto hvis du ikke allerede har en. Bruk et navn som best representerer hva bloggen din handler om og er lett identifiserbare og søkbare. Unngå sjargong, slang og banning.

2 Lag en video ved hjelp av enten et digitalt kamera eller en datamaskin med et kamera innebygd i. Redigere video ved hjelp av et program som Windows Moviemaker eller, for Mac-brukere, iMovie. Legg noen titler, overganger eller andre effekter, og rydde opp i lyd og lyd ved behov. Du kan også ta opp direkte fra webkameraet på din YouTube-siden i stedet for å laste opp fra datamaskinen.

3 Last opp video og fyll i tittel, beskrivelse, koder og kategori. Være veldig konkret - tagge videoen med søkeord som er relevante for temaet i bloggen. Sett privatliv til enten offentlig, unoterte eller privat. Unoterte betyr bare folk med link til videoen kan se det, og private midler bare bestemte YouTube-brukere kan se det.

4 Angi eventuelle andre innstillinger når videoen er lastet opp. Slå kommenterer på eller av, og tillate eller nekte videoresponser, syndikering for mobiltelefoner og TV, og innebygging av eksterne nettsteder. Legg all musikk, merknader, tekst eller teksting.

5 Del din blogg. Poste linken til hovedsiden på Twitter, Facebook, Tumblr eller andre sosiale medier området du bruker. Sett det på visittkort hvis du har dem, og hvis bloggen er relevant for arbeidet ditt. Du kan også bruke linken i e-postsignaturer.

Hint

  • Sørg for at videoen er den høyeste kvalitet som du kan få. Et uskarpt blogg som er vanskelig å se vil ikke gjøre mye av et inntrykk.