Hvordan lage en YouTube-kanal for en Festival

Hvordan lage en YouTube-kanal for en Festival


Opprette en YouTube-kanal for en festival er ganske enkel og kan bidra til å bringe mye trafikk til ditt arrangement. Ifølge YouTube, får nettstedet 100 millioner besøkende per dag. I 2010, disse besøkende var ansvarlige for syv milliarder video avspillinger. YouTube-nettstedet gjør det enkelt å legge til videoer og tilpasse kanaler dedikert til enkeltselskaper, emner eller hendelser som musikk, kunst, folkemusikk og dans festivaler, eller festivaler feirer bestemte geografiske områder og deres unike attraksjoner.

Bruksanvisning

1 Gå til www.youtube.com og klikk "Opprett konto" øverst til høyre på siden. Fyll ut skjemaet ved å skrive inn e-postadressen din og lage et brukernavn. Tenk nøye når du velger et brukernavn som folk ser på videoene dine vil være i stand til å se det. Klikk på "Jeg aksepterer" for nettstedets bruksvilkår.

2 Klikk på "Last opp" oppe til høyre for å åpne en ny side for å legge til videoer. Velg "Last opp video". Et nytt vindu vil åpne for deg å finne videoen på skrivebordet, i en mappe eller på en flash-stasjon som er koblet til datamaskinen. Når du finner videofilen, klikker på den, og deretter klikker du "Open". Videoen vil bli lagt til kanalen.

3 Tilgang og redigere kanal ved å klikke på brukernavnet ditt i øverste høyre hjørne på YouTube-siden. Velg "Channel" under "MyAccount."

4 Klikk på "Settings" i verktøylinjen. Skriv inn en tittel for YouTube-kanalen, mest sannsynlig navnet på festivalen. Under "Kanal tags" inn søkeord som du tror vil lede folk til kanalen når de søker YouTube. Klikk "Lagre endringer" når du er ferdig.

5 Klikk "Temaer og farger" på verktøylinjen. Du kan enten velge et forhåndslastet YouTube tema eller velg "Vis avanserte alternativer" for å angi bestemte farger som oppfyller festivalens merke. Eller, hvis du har et bilde, som en festival logo, for å bruke, klikk på "Browse" ved siden av "bakgrunnsbilde" og velg et eksisterende bilde fra datamaskinen din. Klikk "Lagre endringer" når du er ferdig med å tilpasse fargene og bakgrunnen.

6 Klikk på "moduler" i verktøylinjen. Sjekk eller fjern merket at all informasjon du gjør eller ikke ønsker å inkludere i festivalen kanal. Husk å krysse av i boksen for "Event Datoer" for å inkludere denne informasjonen for festivalen. Klikk "Lagre endringer". Under den nye "Arrangementsdatoer" modul, velger du "legg til" og skriv arrangementet dato og klokkeslett, sted, plassering, beskrivelse og eventuelle billettinformasjon.

7 Klikk "videoer og spillelister" fra verktøylinjen for å bestemme hvordan videoene du laster opp vises og spille for besøkende. Klikk "Lagre endringer" når du er ferdig.

8 Markedsfør din YouTube-kanal gjennom andre online og offline markedsføring og salgsfremmende kjøretøy. Klikk på "Last opp" i øvre høyre hjørne på siden. Under "deling" linken andre sosiale nettverk kontoer du har satt opp til for festivalen blant annet Facebook og Twitter. Når du laster opp en video til YouTube, vil det automatisk dukke opp i disse verktøyene. Bruk også festivalen websiden, hvis det finnes, for å fremme og legge inn YouTube-kanal.