Hvordan lage en YouTube-mal

Lag en YouTube-mal for å gi en YouTube-kanal en branded, fokusert blikk. Ved å skape en estetisk identitet for en YouTube-kanal du øke i hvilken grad seerne er i stand til å identifisere kanalen ved hjelp av enkle visuelle signaler uten selv å måtte se navnet på kanalen eller sin logo. Selv om din ambisjon er ikke å vokse en bedrift eller personlig bestrebelse, tilpasse utseendet til en YouTube-kanal er en morsom kreativt prosjekt.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Logg inn" -knappen øverst i skjermbildet YouTube og inn brukernavn din Google-konto og passord. Alternativt klikk på "Registrer deg" og skriv inn din Google detaljer for å opprette en ny konto hvis du ikke allerede har en.

2 Velg rullegardinmenyen merket med ditt brukernavn, som ligger i øvre høyre hjørne av skjermen. Velg "Channel" alternativet.

3 Tab gjennom hvert av alternativene som vises i "Channel" -delen - "Temaer og farger" og "moduler" er to eksempler - for å endre utseendet på kanalen i henhold til dine preferanser, kan de på linje med en merkeidentitet eller ikke. Klikk på "Velg fil" -knappen i kategorien "Temaer og farger" for å velge og laste opp en tilpasset header image til kanalen.

4 Velg "Lagre endringer" -knappen etter redigering hver senere del av områdets utseende. Vis kanalen i et eget nettleser fane eller et vindu etter hver endring for å sikre at du er fornøyd med resultatet.