Hvordan lage en YouTube Screensaver

YouTube Flash-videoer kan lastes ned og omdannet til ulike typer filformater som du kan spille på datamaskinen og mobile enheter. Men hvis du er interessert i å lage en YouTube-skjermsparer, bruker programvare som vil konvertere YouTube Flash-videoer i skjermsparere for datamaskinen. Før du begynner å konvertere YouTube-videoer, er det en god idé å gjøre visse systemet har nok minne til å kjøre en Flash-video skjermsparer på skrivebordet ditt.

Bruksanvisning

1 Gå til YouTube.com og bruke "Søk" tekstboksen for å finne en video som du ønsker å konvertere til en Flash-video skjermsparer. Kopier YouTube-video URL-adresse som vises i nettleseren. Beveg musen over videoen URL-adresse og venstreklikk på den. Trykk på "Ctrl" og "C" tastene samtidig for å kopiere URL-adresse.

2 Bruke den elektroniske tjenesten "SaveYouTube.com" eller "SaveTube.com" for å laste ned videoen på din datamaskin. Alternativt kan du installere et verktøy som Orbit Grab ++, KeepVid og YouTube FLV Downloader Pro på datamaskinen din og bruke programvaren verktøyet til å laste ned en video fra YouTube hjemmeside. Husk videoen vil fortsatt være i FLV format, og du må konvertere den til SWF-format.

3 Trykk på "Ctrl" og "V" -tastene samtidig og lim inn YouTube-video URL-adresse i tekstboksen av den elektroniske tjenesten som du bruker. Klikk på "Last ned" knappen. Eller du kan bruke en YouTube Downloader program verktøy for å lagre videoen på din datamaskin.

4 Last ned og installer en gratis video til Flash omformer på datamaskinen din som er i stand til å

konvertere YouTube-flash-videoer fra FLV format til SWF-format. etter at du har

har video converter er installert på datamaskinen, går du videre til neste trinn.

5 Klikk på "Add Files" -knappen og finn filen banen der du lagret YouTube Flash-video-fil på datamaskinen. Klikk på "Output Name" -knappen og endre navn på video. Velg utskuff. Klikk på "Bla gjennom" og velg filen banen der du vil lagre den konverterte YouTube-video-fil. Klikk på rullegardinmenyen pilen under "Format" og velg "SWF" som output format. Klikk på "Konverter" -knappen for å konvertere YouTube-video fra FLV format til SWF-format.

6 Bruk et program som WG Screensaver Creator, Flash2X Screensaver Builder og 2Flyer Screensaver Builder for å hjelpe deg å bygge en YouTube-skjermsparer. Følg programvarens instruksjoner for å bygge en YouTube skjermsparer for din datamaskin.