Hvordan lage en YouTube-skjermen er mindre

Hvordan lage en YouTube-skjermen er mindre


YouTube har flere nyttige ikoner som endre størrelsen på spilleren, men ingen gjøre skjermen mindre. Mindre skjermer kommer i hendig når du vil vise en liten aktør mens du arbeider med andre oppgaver. Nettleseren din har spesialtaster som kan gjøre din YouTube-video større eller mindre umiddelbart.

Lag din YouTube Screen Smaller

Når du trykker "Ctrl-minustegn," nettleseren din krymper alt på en webside ved en liten økning. Trykk på denne tastekombinasjonen gjentatte ganger på en YouTube-siden til videoen er så liten som du liker det. Deretter kan du endre størrelsen på nettleseren din hvis du liker, slik at det er knapt store nok til å vise videospiller. Dra nettleseren til en av skjermens hjørner, og du kan jobbe med andre oppgaver mens en liten video spiller.

Lag ditt YouTube Video Større

For å gjøre spilleren fyller skjermen, klikker du på fullskjermikonet nederst i spilleren. Avslutt fullskjermmodus ved å trykke på "ESC". Du kan også klikke på YouTube-spilleren teatermodus ikonet for å gjøre det større uten å fylle skjermen. Dette visningsmodus er nyttig når du ønsker å se en større video uten å miste evnen til å se andre deler av skjermen. Gå tilbake til spillerens standardvisningen ved å klikke på "Default View."

YouTube-videokvalitetsinnstillinger

YouTube justerer et videokvaliteten automatisk basert på Internett-tilkoblingen og videospiller størrelse. For eksempel, hvis du har en raskere tilkobling, kan du se høyere HD-videoer enn noen med en tregere tilkobling. Selv om YouTube standard kvalitet modus er "Auto", kan du endre dette ved å klikke på spillerens tannhjulikonet og velge en annen kvalitetsinnstilling. Hvis du gjør en video større og erfaring treg eller ujevn avspilling, klikker spillerens tannhjulikonet og velg "Auto" eller en lavere kvalitetsinnstilling.

YouTube Endre størrelse tips

Større YouTube-videoer kan hjelpe deg å se små detaljer i en video og gjøre det mulig for flere å se det på samme tid. Selv om bildet på skjermen blir større i full skjerm og Theater-modus, ser de ikke så skarpe som når spilleren er mindre. Motsatt, mister du muligheten til å lese tekst på skjermen og identifisere objekter når du gjør en YouTube-skjermen for liten. Hvis du har problemer med å se en YouTube-video i full skjerm, kan du gå til Adobe Flash Player Hjelp side og følg instruksjonene for å sjekke spillerens versjon. Hvis du har en eldre Flash Player, følg instruksjonene for å installere den nyeste versjonen.