Hvordan lage en YouTube-video destinasjonssiden for en Facebook Fan Page

Facebook lar deg styre hvilke fane vises til nye besøkende til din Facebook Fan Page. Når de har "likt" siden din, de vil da bli tatt til fanen Wall som standard hver gang de re-besøke siden. For å sørge for en favoritt YouTube-video er front og senter når noen klikker på din Fan Page, kan du dele videoen på veggen din, så gjør lenkesiden standarddestinasjonssiden for nye besøkende. Videoen vil da være det første sett av besøkende, fans og ikke-fans.

Bruksanvisning

1 Logg inn Facebook bruker noen nettleseren på datamaskinen din. Gå til din Facebook Fan Page.

2 Klikk på "Rediger innstillinger" -knappen. Klikk på "Behandle tillatelser" i menyen til venstre hvis du ikke tatt det som standard.

3 Klikk på menyen ved siden av "Standard Landing Page." Velg "Lenker". Klikk "Lagre endringer". Hvis du ikke vil at andre legger ut linker til videoer senere som vil bli plassert over videoen, oppheve valget av alle tre alternativene ved siden av "Publisering Ability" mens du er på denne siden.

4 Åpne et nytt nettleservindu og gå til YouTube-videoen du ønsker å legge på destinasjonssiden. Klikk på "Share" -knappen under videoen, klikk på "Facebook" -knappen. Et nytt vindu åpnes.

5 Klikk "On Your Own Wall" på toppen av det nye vinduet. Velg "på siden din." Forsikre deg om at "No Thumbnail" boksen ikke er valgt.

6 Klikk på "Share Link" knappen. Lukk YouTube-vinduet.

7 Klikk på "View Page" -knappen på Facebook Fan Page vinduet. Alle som har "likt" siden din vil se kategorien Vegg som standard destinasjonssiden. YouTube-video vil være på toppen av veggen. Ved å klikke på miniatyrbildet vil spille av YouTube-video.

8 Klikk på "Lenker" i menyen til venstre. Dette er standarddestinasjonsside for alle som ikke har "likt" siden din ennå. YouTube-video vil være på toppen av denne siden også.

9 Fjern alle andre linker fra fanen Koblinger om ønskelig ved å klikke på "X" ved siden av hver kobling.

Hint

  • Hvis du har lagt ut videoen på YouTube selv, kan du også legge inn en kopi av videoen til din Facebook-side ved å klikke på "Video" -kategorien, og deretter gjøre den fanen standarddestinasjonssiden i trinn tre.