Hvordan lage en YouTube Video Legge ned og Juster til sentrum

Hvordan lage en YouTube Video Legge ned og Juster til sentrum


Hvis et bilde er verdt tusen ord, må en video være verdt en million. Ifølge Business Week, kan videoer gjøre ditt nettsted klissete, hjelpe deg kryssalg eller oppsalg og drive trafikk. (Se referanse 1.) Du kan lage din egen video med de fleste telefoner eller et digitalt kamera eller videokamera og laste den opp til YouTube for å gjøre den tilgjengelig umiddelbart til millioner av seere. Deretter kan du plassere videoen på nettstedet for å forbedre meldingen. YouTube gir koden du trenger for å bygge inn en video på ditt nettsted. Standard justering er venstrejusteres. Hvis du ønsker å sentrere det på siden din, må du legge til noen HTML-kode på siden din.

Bruksanvisning

1 Naviger til video på YouTube som du ønsker å legge inn i ditt nettsted.

2 Klikk "Del", som ligger rett under videoen. Klikk på "Embed". Gjennomgå alternativene nedenfor den markerte teksten. Du har muligheten til å vise andre videoer etter at videoen er ferdigspilt. Hvis webområdet bruker HTTPS-protokollen, kryss av for "Bruk HTTPS", slik at brukerne ikke får feil tilgang til videoen. Hvis du velger "Aktiver modus for forbedret personvern," seere av videoen vil ikke motta en informasjonskapsel på datamaskinen fra YouTube med mindre de faktisk klikker på videoen. Ikke velg det siste elementet. (Se referanse 1.)

3 Velg en størrelse på videoen. De to standardstørrelser er "480 x 390" i 4: 3 videoer og "640 x 385" i 16: 9 videoer. Standard for videoen allerede er valgt. Du kan velge en annen størrelse, men videoen kan ikke vises riktig. Klikk i boksen ovenfor i boksene for å markere koden, og trykk "Ctrl" pluss "C" for å kopiere den til utklippstavlen. (Se referanse 1.)

4 Start websiden program. Bytt til "HTML" view, noen ganger referert til som "code" visning. Hvis programmet støtter en delt visning der du kan se både design og kode på samme tid, velge den visningen. Plasser markøren der du vil at videoen skal plasseres på siden. Kontroller at du er i koden delen av siden hvis du bruker delt visning.

5 Skriv inn følgende kode, som vil sentrere videoen på din side: <div style = "text-align: center"> </ div>. Plasser markøren mellom de to div koder: ">" og "<". Trykk "Ctrl" pluss "V" for å lime inn video embed koden på siden din.

6 Lagre den oppdaterte siden, og deretter forhåndsvise den i en nettleser. Hvis du får en feilmelding, kan du gå tilbake til din webside og fjerne den innebygde koden enten ved å markere og slette den, eller ved å bruke "Angre" -funksjonen hvis søknaden din støtter det. Gå tilbake til YouTube, og sjekk den nederste boksen. Kopier den oppdaterte koden, lime den nye koden mellom div koder, og retest.

7 Publisere websiden til Internett for seerne å nyte.

Hint

  • Du kan legge til "& autoplay = 1" etter video-ID i koden for å få videoen autoplay.
  • Du trenger ikke å lage ditt eget innhold å bygge inn en video på ditt nettsted.
  • Hvis du prøver å legge til videoen i en blogg, kan det støtte oEmbed API. Lim inn video URL inn i blogginnlegget, og oEmbed vil gjøre resten. (Se referanse 1.)
  • Hvis utgiveren har deaktivert embedding, vil du se meldingen "Inkludering deaktivert ved forespørsel" når du klikker på "Del". Du vil ikke være i stand til å bygge inn videoen.