Hvordan lage en YouTube-video

YouTube regnes som en av verdens største peer-to-peer-videodeling steder på Internett i dag. YouTube-plattformen tillater brukerne å legge ut videoer for visuell utstillingsvindu, markedsføring, reklame og underholdning. YouTube har blitt populært med et stort flertall av Internett-brukere. Det er underholdende, opplysende, og hvordan det brukes og navigasjonsfunksjonene er forenklet for omfattende bruk blant brukerne. Opprette en YouTube-video er også en oppgave som er ganske gjennomførbart for de fleste brukere å oppnå. Alt som trengs er litt kreativitet, tid og krefter, og videoen kan bli lagt ut rundt om i verden i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne YouTube nettsted (se Resources).

2 Opprett en YouTube-konto. Klikk på "Registrer deg" linken øverst til høyre på YouTube destinasjonssiden når det lastes i nettleseren din. Du vil bli bedt om å opprette et brukernavn og gi ditt postnummer, bursdag og kjønn. Skriv inn denne informasjonen i de tilgjengelige data skjemaer. Rull nedover skjermen til vilkårene for del av skjermen.

3 Les og se gjennom YouTubes vilkår for bruk. For å gjøre YouTube-kontoen aktiv, må du lese, anbefalinger, og er i samsvar med selskapets retningslinjer. Når du har lest og anmeldt vilkårene for tjenesten passasje, klikk på "Jeg aksepterer" for å bekrefte og etablere din YouTube-konto.

4 Skriv inn din e-postadresse og opprett et passord for kontoen din. Det neste skjermbildet som laster vil be deg om å oppgi denne informasjonen. Skriv inn ordet verifisering som vises i den genererte bildet over siste blank dataskjemaet for å fullføre din konto. Klikk på alternativet "Opprett ny konto og Finish" for å gå videre til kontoinnstillingene.

5 Lag din YouTube-video. Lage din YouTube-video kan gjøres ved en av to måter: Du kan enten bruke Windows Movie Maker (se Resources), eller du kan laste opp en video fra et digitalt kamera. Hvis du velger å laste opp fra det digitale kameraet, koble det digitale kameraets USB-synkroniseringskabel inn i en av datamaskinens ledige USB-porter. Når datamaskinen oppdager forbindelsen, vil en Autokjør-vinduet vises. Klikk på "Import" handling for å flytte video fra kameraet til datamaskinen.

6 Konvertere video til et format som er kompatibelt for avspilling på YouTube. Klikk på YouTube online konvertering link (se Resources). Klikk på "Browse" for å søke etter video fil på harddisken på datamaskinen. Når du har funnet og valgt videoen, klikk "Åpne" og velg YouTube utgang filtypen å konvertere videoen. Klikk på "Konverter" og hele prosessen vil opptre automatisk.

7 Last opp din video til YouTube-kontoen. Klikk på "Account" handling i øvre høyre hjørne av skjermen. Når skjermen laster, klikker du på det alternativet som leser, "begynne å laste opp en video nå", for å laste opp din nyopprettede videoen. Klikk på "Last opp nå" action og velg "Browse" for å finne videofilen på harddisken og laste det opp. Følg YouTube for å fullføre opplastingen.

Hint

  • Hold videoene dine i løpet av 10 minutter. De fleste videoene som er lengre enn 10 minutter å ta en usedvanlig lang tid å laste opp og bli godkjent.
  • For ytterligere informasjon om oppretting og laste opp videoer til YouTube, klikk på opprette og laste opp linken under Referanser.
  • YouTubes retningslinjer for innhold er strenge. Ikke last opp opphavsrettsbeskyttet videoer eller videoer som inneholder nedsettende, støtende eller vulgært innhold til YouTube-kontoen. Både din konto og videoen kan bli slettet som følge av brudd på YouTubes vilkår for avtalen.