Hvordan lage Endpoint klienter Aktiv

McAfee har dokumentert en systemfeil som er spesifikk for Endpoint Protection for PC 6.0 eller EEPC, der status for klienter forblir inaktiv selv etter at brukeren har blitt lagt til klientsystemet og EEPC har vært deployert. Dette problemet er opprinnelig utløses når brukere aktivere sommertid ganger innstillingen i Windows-operativsystemer. Spørsmålet er ikke lenger til stede i EEPC versjon 6.1. Du kan lage Endpoint kunder aktivt gjennom en enkel løsning innenfor klientens Registerredigering. Du kan også fikse feilen ved å installere McAfees Patch 1 for versjon 6.0. Denne programvareoppdateringen oppdateringen kan lastes ned via McAfees nettside.

Bruksanvisning

Løsning

1 Logg inn på systemet som administrator. Trykk på "Windows" og "R" -tastene samtidig for å starte "Kjør" -kommandoen boksen.

2 Skriv "regedit" i tekstfeltet og trykk "Enter". Registerredigering åpnes.

3 Utvid "HKEY_LOCAL_MACHINE" på ruten til venstre treet katalogen. Fortsett å utvide "SYSTEM", "CurrentControlSet", "Control" og "TimeZoneInformation."

4 Høyreklikk et tomt område på høyre ruten. Klikk på "Ny" på pop-up menyen og velg "DWORD Value" fra rullemenyen. En "NewValue # 1" vises nederst på listen til høyre ruten.

5 Høyre-Cilck "NewValue # 1" og velg "Gi nytt navn." Name it "DisableAutoDaylightTimeSet" og trykk "Enter".

6 Dobbeltklikk på "DisableAutoDaylightTimeSet" verdi. En "Rediger DWORD-verdi" i dialogboksen åpnes.

7 Skriv inn tallet "1" i "Value data" tekstfeltet og klikk "OK." Lukk Registerredigering verktøyet og start systemet.

Last ned Patch

8 Start en nettleser og gå til McAfees Technical Support nettside (se Ressurser).

9 Logg deg inn på McAfee systemet ved å skrive inn "Bruker-ID" og "Passord". Opprett en konto om nødvendig ved å klikke på "Ny bruker" linken i "Bruke Login" boksen og skrive inn din bedrift eller personlig informasjon.

10 Klikk på "Last ned programvareoppdateringer" alternativet. "Product Last ned og produkt Patches" side åpnes.

11 Finn "McAfee Endpoint Encryption for PC 6.0 Patch en" patch. Klikk på tilsvarende patch link til nedlasting. Velg "Lagre" og gi rom for oppdateringen for å laste ned til din datamaskin.

12 Dobbeltklikk på den nedlastede filen. En installasjonsveiviser åpnes. Følg instruksjonene for å
installere oppdateringen.