Hvordan lage et åpent hus Sign

En av de beste måtene å selge et hus raskt er å ha et vellykket åpent hus. Dette krever forberedelse, og skape åpent hus skiltene er en del av forberedelsene til et vellykket åpent hus. Selge et hus uten hjelp av en eiendomsmegler byrå krever selgere til å lage sine egne åpent hus tegn. Lage dine egne åpent hus skiltene er gunstig, fordi kreativitet vil gjøre dem skiller seg ut fra resten og bidra til å selge huset ditt raskere.

Bruksanvisning

1 Tegn utformingen av skilt på et stykke papir. Inkluder ordene "Åpent hus" på toppen, etterfulgt av dag, dato og klokkeslett for åpent hus. Nederst, inkluderer piler som peker til ditt hus, unntatt på åpent hus tegn som vil bli plassert foran huset. Skiltene som vil lede potensielle kunder til huset ditt bør inneholde piler som peker i riktig retning.

2 Kjøpe alle materialer som trengs for å fullføre ditt tegn. Bruk fargerike plakatene, fordi de tiltrekker seg mer oppmerksomhet.

3 Skjær plakatene til ønsket størrelse. Bruk markører til pent skrive all nødvendig informasjon på skiltet. Pass på at pilene på bunnen av tegn peker i riktig retning.

4 Fest innsatsen til skiltene. Innsatsen skal være sentrert på plakatene. Ta bare med så mange spiker som er nødvendig for å holde plakaten styret på plass.

5 Plasser alle åpent hus tegn på strategiske steder, for eksempel på hoved veikryss, som vil hjelpe lede potensielle kjøpere til huset ditt. Bruk hammer for å hamre innsatsen sikkert i bakken. Plasser et åpent hus skilt uten en pil foran huset ditt.