Hvordan lage et bilde Box i Visual Basic

Visual Basic former, i tillegg til å holde og få fram tekstdata fra brukeren, kan også vise grafiske bilder. Bilde boksene kan vise en rekke typer bildefiler, inkludert gif, jpg, ico, bmp og wmf. Et bilde boksen kan også være knyttet til et felt i en database. Bilde bokser avvike fra bildeblokker ved at de bruker mindre minne, er mindre fleksible og tilbyr færre eiendommer for modifisering.

Bruksanvisning

Lag bilde Box

1 Plasser musepekeren over hvert verktøy i verktøykassa paletten til du finner en som heter "Image" (navnet vil dukke opp på siden som en gul tag). Dobbeltklikk på "Image" verktøy når du har funnet den.

2 Bla gjennom egenskapsvinduet til du kommer til "Picture" eiendom. Vinduet egenskaper har to kolonner, en for navnet på hver eiendom, og en for verdien som eiendommen er satt til. I kolonnen ved siden av "Picture", vil du se en liten knapp med tre prikker. Klikk på denne knappen for å få en dialogboks som lar deg velge et grafisk bilde fil å sette inn i nylig opprettet bildeboksen.

3 Dra bildeboksen fra hvor som helst i sitt indre for å flytte den til ønsket posisjon.

Navn Image Box

4 Sørg for at bildet merket fortsatt valgt (hvis skalering håndtakene ikke vises, klikker du én gang på bildet boksen), og bla gjennom egenskapsvinduet til du kommer til "Name" eiendom. Klikk i kolonnen ved siden av "Name", og skriv inn et enkelt alfanumerisk ord som du kan bruke til å identifisere bildeboksen i senere kode.

5 Start navnet på bildeboksen med "img". Følg dette med en kapitalisert kort ord som beskriver bildet boksens innhold. Hvis bildet boksen vil være knyttet til en database, bør du vurdere å navngi den "img" pluss navnet på feltet det skal linke til.

Hint

  • Vær oppmerksom på at når en grafisk fil er plassert innenfor en bildeboks, styre vokser eller krymper til den størrelsen av den grafiske filen plassert i den automatisk.
  • Innse at krymper eller strekke bildet bokskontroll etter at du har opprettet den vil ikke endre størrelsen på bildet som vises. Hvis du krympe kontrollen for langt, vil du bare kutte ut deler av bildet.