Hvordan lage et bilde med gjennomsiktig bakgrunn i Adobe Photoshop Elements

For visse typer bilder, gjennomsiktig bakgrunn er avgjørende. Ikoner for eksempel er små bilder som finnes på stasjonære datamaskiner, smarttelefoner og andre elektroniske enheter og må være i stand til å ligge på alle typer bakgrunn. Når du bruker Adobe Photoshop Elements bilde-redigering og grafikk program, kan du lage bilder fra grunnen av ved hjelp av elektroniske bakgrunner, noe som gir deg muligheten til å tilpasse logoer, avatarer, webgrafikk og mer.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop Elements. Klikk på "File" -menyen. Velg "New". I "Name" skriver du inn "TranspImage." Skriv inn dine ønskede dimensjoner i "Bredde" og "Høyde" boksene. Klikk på "Transparent" i "Bakgrunn Innhold" -menyen. Klikk på "OK" -knappen. Elementene åpner et lerret som har en grå-hvit bakgrunn dambrett, noe som betyr at bakgrunnen er gjennomsiktig.

2 Klikk på "Brush" verktøyet på verktøylinjen. Klikk på fargevelgeren, som er nær bunnen av verktøylinjen. Velg den første maling farge for bildet og klikk "OK."

3 Plasser penselen over lerretet. Klikk og dra markøren for å danne omrisset av bildet.

4 Klikk på "Paint Bucket" -verktøyet, som ligger under "Brush" verktøyet. Klikk i den skisserte tegningen til å fylle den med farge. Ikke klikk på bakgrunnen, eller det vil fylle med farge. Hvis dette skjer, klikker du på "Edit" -menyen og velg "Angre" alternativet.

5 Bytt tilbake til den "Brush" verktøyet. Velg en ny farge og legge til flere design til bildet. Fortsett å legge til design og farger til bildet er ferdig.

6 Klikk på "File" -menyen. Klikk "Lagre som". I "Format" -menyen, velg enten PNG eller GIF; både gir mulighet for transparent bakgrunn. Velg hvor du ønsker å lagre bildet, og klikk på "Lagre" -knappen.