Hvordan lage et bilde mindre for en stasjonær

Oppløsningen på bilder tatt fra et digitalt kamera kan være mye større enn oppløsningen på skjermen. Selv om et bilde med en litt høyere oppløsning er vanligvis akseptabelt, kan bildene flere ganger større vises dårlig kvalitet. I tillegg, kan bildet ikke klarer å skalere riktig. Dette kan føre til elementer i sentrum av bildet for å virke forstørret, mens elementene på de ytre kanter ikke kan forekomme. For optimal kvalitet, endre størrelse på bildet til samme eller lignende størrelse som datamaskinens skjermoppløsning. Reduser bildestørrelsen innenfor Microsofts Paint-programmet.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk skrivebordet, og klikk "Skjermoppløsning".

2 Se på tallene i oppløsning valgmeny. Det første tallet er bredden, og den andre er høyden. Du ønsker å redusere bildet til denne eller en lignende størrelse.

3 Klikk "Start" og deretter "Pictures" for å åpne Pictures Library-mappen.

4 Dobbeltklikk for å åpne bildemappen som inneholder bildet du vil endre størrelsen på.

5 Høyreklikk på bildet og klikk "Rediger" for å åpne den i Paint.

6 Klikk på "Endre størrelse og Skew" -knappen, som ligger rett ved siden av Velg ikonet. Alternativt åpne dialogboksen Endre størrelse og Skew ved å trykke "Ctrl" og "W" tastene etter hverandre.

7 Klikk på "Pixels" -knappen, og skriv inn din desktop oppløsning bredde under horisontale felt, og deretter gå inn i høyden i Vertical feltet. Hvis den horisontale nummeret endres når du angir en vertikal størrelse, er størrelsesforholdet forskjellig fra skrivebordet. Du kan la størrelsesforhold som det er, eller du kan tvinge størrelsesforholdet som passer skrivebordet ved å fjerne markeringen Maintain Aspect Ratio boks. Vanligvis forlater størrelsesforhold som det er resultater i den beste bildekvaliteten.