Hvordan lage et bilde mosaikk Online

Hvordan lage et bilde mosaikk Online


Hvis du har et bilde du ønsker å gjengi som et bilde mosaikk fra en samling av bilder på datamaskinen, kan du foretrekker å lage et bilde mosaikk online. Et bilde mosaikk er et bilde som bruker som sin byggeklosser mange mindre bilder. En online bilde mosaikk tjenesten bruker bilder med forskjellige farger, skyggelegging og detaljer som piksler eller bildeelementer for å gjøre hovedbildet. For eksempel kan du generere et bilde mosaikk av din venn fra et sett med bilder tatt i ulike situasjoner, for eksempel på en fest, på et kontor og på ferie.

Bruksanvisning

EasyMoza

1 Start din nettleser og gå til EasyMoza sin "Free Online Photo Mosaic Skaperen" side.

2 Klikk på "Create Photo Mosaic."

3 Klikk "Velg bilde". En dialogboks vises. Klikk på mappe på datamaskinen som inneholder bildet du ønsker å bruke som hoved bilde for bilde mosaikk, og klikk på bildet for å velge den og klikk "Åpne". Bildet opplastede filer EasyMoza nettstedet.

4 Klikk "Fortsett" og deretter "Bilder". En dialogboks vises. Klikk på bildene du vil bruke, og klikk deretter "Open". Bildene lastes opp til EasyMoza nettstedet.

5 Klikk på "Create Mosaic" for å lage bildet ditt mosaikk bilde. Klikk på "Last ned" for å laste ned bilde mosaikk bildet til datamaskinen.

Pictosaic

6 Start din nettleser og gå til Pictosaic er "Online Photo Mosaic Maker" side.

7 Klikk "Velg fil". En dialogboks åpnes. Klikk på mappe på datamaskinen som inneholder bildet du ønsker å bruke som hovedbildet for bildet ditt mosaikk, og klikk på bildet for å velge den og klikk "Åpne". Bildet opplastede filer Pictosaic nettstedet.

8 Klikk på "I Velg Mine fotogallerier Below" alternativ hvis du ønsker å bruke bilder fra Pictosaic nettstedet. Klikk på "I Velg Mine fotogallerier Below" alternativ hvis du ønsker å bruke bilder fra datamaskinen. Klikk på "The Postermosaic blir bare Laget av Mine hovedbilde Gjentatte Tusenvis av Times" alternativ hvis du ønsker å bruke ulike deler av ett bilde flere ganger for å gjøre bildet mosaikk.

9 Klikk på "Go!" knapp. De viktigste bildeopplastingene til Pictosaic nettstedet. Klikk på "Go!" knappen igjen. Klikk bildene på datamaskinen hvis du bruker dine egne bilder, eller klikk på et boksen ved siden av navnet på en kategori av bilder til bruk fra Pictosaic nettstedet, for eksempel "Dog" eller "Flower".

10 Klikk på "Se resultater" linken, og klikk "Åpne" for å se bildet ditt mosaikk da. Klikk på "Last ned" for å laste ned bilde mosaikk til datamaskinen.

Pixisnap

11 Start din nettleser og gå til Pixisnap er "Free Photo Mosaic Maker og Polaroid Picture Editor" side.

12 Klikk "Photo Mosaic." Klikk på en størrelse alternativ, for eksempel "Small" eller "Large", og klikk deretter på "Next".

1. 3 Klikk på "Last opp fra PC" alternativ ved siden av «Velg hvor du skal få bildet," og deretter "Velg fil". En dialogboks vises. Klikk på mappe på datamaskinen som har bilder du ønsker å bruke som bilde mosaikk hovedbildet. Klikk på bildet for å velge det, og klikk deretter "Open". Klikk på "Last opp". Bildet opplastede filer Pixisnap nettstedet.

14 Klikk "Next". Klikk "Last opp fra PC" under "Tilpass Photo Mosaic," og deretter en "Velg fil" -knappen for hvert bilde du vil laste opp. Når du har valgt alle bildene du vil bruke, klikk på "Last opp".

15 Klikk "Next" for å lage bildet ditt mosaikk. Klikk på et alternativ for å lagre bildet mosaikk til skrivebordet på datamaskinen eller for å si det på en nettside, for eksempel til bruk som Myspace bakgrunn.

Hint

  • Vet du at du kan gjøre mye med bildet ditt mosaikk? Så snart du er ferdig med bildet ditt mosaikk, kan du lagre den på datamaskinen, og angi det som skrivebordsbakgrunn. Du kan også dele det med dine venner via e-post eller Myspace.