Hvordan lage et bilde Movie Online

Lage et bilde film online er en populær måte å dele bilder med venner og familiemedlemmer. Slike lysbildeshow ofte innlemme musikk og andre interaktive elementer for å gjøre bildene mer interessant stedet for å presentere en statisk visning av bilder. Lær hvordan du laster opp bildene dine til Internett og lage et bilde film på nettet for å dele bildene dine med andre.

Bruksanvisning

Raffinering Images

1 Samle bildene som du ønsker å bruke i online foto film. Legg alle fotografier i en enkelt mappe på datamaskinen for å gjøre opplastingen enklere og raskere. Husk at bilder filmen kan sees av alle på Internett. Avstå fra å dele intime bilder eller bilder som du ikke ønsker publikum å se, selv om du har tenkt å bare dele den online foto film med nær familie og venner.

2 Redigere bildene dine i bilderedigeringsprogram etter eget valg. Fjern skjemmende elementer som røde øyne og endre farger for å gjøre bildene estetisk tiltalende (for eksempel bryllupsbilder kan ha nytte av å være svart og hvit). For å gjøre dette, bruker et bilderedigeringsprogram som Adobe Photoshop eller et gratis program som GIMP (se Ressurser nedenfor).

3 Sjekk størrelsen på de enkelte bildefiler. Hopp over dette trinnet hvis du har en høyhastighets Internett-tilkobling og filstørrelsen er ikke et problem. I Windows høyreklikker du bildefilen og klikk "Egenskaper". På en Mac, høyreklikke på filen og velg "Get Info". Hvis filen er store (over 2 megabyte), vurdere krymper bildets lerret størrelse eller redusere bildekvaliteten.

4 Opprett en konto på en elektronisk foto film skapelsen nettstedet. En av de største bilde filmen nettsteder som tilbyr gratis bilde film etableringen tjenester er Jumpcut, en Yahoo! selskap (se Ressurser nedenfor). Et alternativ til Jumpcut er Slide (lenke i Resources). Begge tilbyr en rekke online film og fotoredigering for å hjelpe deg å gjøre et bilde film på nettet.

Hvordan lage et bilde Movie Online på Jumpcut

5 Last opp dine bilder til Jumpcut. Når du har logget inn på din Jumpcut konto, klikk på "Last opp". Alternativt kan du klikke "Editor" og velg "Legg til".

6 Klikk på "Bilder" for å se alle bildene du har lastet opp. Jumpcut vil automatisk gjøre en elektronisk foto film ut av opplastede medier. Klikk på filmen for å se det endelige produktet. Hvis du ønsker å gjøre endringer, fortsett til trinn tre.

7 Klikk på "Edit Movie" for å gjøre endringer i din online foto film.

8 Dra og slipp enkeltbilder i Jumpcut editor for å arrangere hvordan de vises.

9 Legg til lyd ved å klikke på "Audio" -kategorien. Hvis du ikke har noen lyd i kontoen din, laste opp din favoritt sang eller musikk klipp fra datamaskinen. Du må ha tillatelse til å bruke lyd, eller klippet må være copyright-free.

10 Klikk på "Publiser". Navn bilde filmen og gi den en beskrivelse. Still dine personverninnstillinger (som kan se bildet film på nettet). Skriv inn e-postadressene til noen venner eller familie som du ønsker å varsle. De vil motta en e-post med en link til bildet film på nettet. Klikk på "Publiser" -ikonet grønt nederst på skjermen for å lagre bilder filmen.

Hvordan lage et bilde Movie Online på Slide.com

11 Last opp dine bilder til lysbilde grensesnittet. Når du har logget inn på din Slide.com konto, klikk på "Mine filer". Klikk på "Browse" og naviger til mappen på datamaskinen der du lagrer bildene dine. Velg bildene du vil bruke til å lage et bilde film på nettet og klikk "Last opp".

12 Klikk "Slide" for å velge hvilke bilder du ønsker å innlemme i din Slide bilde film.

1. 3 Klikk på "Tilpass." Ordne og flytte bildene dine i den rekkefølgen du vil ha dem til å bli spilt i din online foto film.

14 Klikk på "Lagre". Slide vil gi deg en link til bildet ditt filmen. Du vil også ha muligheten til å automatisk legge til bilder filmen til din profil på Myspace, Facebook og andre sosiale nettverk.

Hint

  • * Redusere kvaliteten eller lerret størrelse på bildene dine til å krympe sin samlede filstørrelsen og gjøre opplastingen raskere.