Hvordan lage et bildegalleri Bruke Adobe Flash

Hvordan lage et bildegalleri Bruke Adobe Flash


Adobe Flash gir en effektiv og profesjonell presentasjon metode for å lage et bildegalleri. Flash gir en jevn og brukervennlig plattform for å presentere bildene til publikum og åpner for et mangfold av presentasjonsmuligheter. Ved hjelp av SlideShowPro som en komponent i Flash vil tillate deg å lage et galleri på en rask og effektiv måte. Selv om komponenten er ikke gratis, den tiden det vil spare deg i Actionscript programmering gjør komponenten en verdig investering og eliminerer behovet for å lære kompliserte programmeringsspråk som driver din Flash galleri.

Bruksanvisning

1 Opprett en ny fil i Actionscript to eller tre og sette scenen dimensjoner for å matche det ønskede resultatet på websiden din. Et flertall av mennesker vise nettsteder med en bredde på 1024 piksler og høyde 768 piksler eller høyere. Din bildegalleri vil ikke være de samme dimensjoner, men vil hvile på dette nettstedet, eller scene, så vær sikker på at du har de ønskede dimensjoner.

2 Gå til vinduet alternativet og velger komponenter vinduet skal vises på skrivebordet ditt. Den SlideShowPro komponenten må være i dette vinduet hvis installasjonen ble utført på riktig måte. Sørg for å referere til SlideShowPro nettsted for feilsøking og skrive ut tutorials før bygge galleriet slik at du har en referanse hvis problemer oppstår. Klikk på SlideShowPro ikonet og dra den inn på scenen og slipp musen. Galleriet vil vises på scenen og er klar for tilpasning.

3 Velg komponenten inspektør under vinduet delen og begynne å tilpasse ditt galleri. Den store fordelen til å bygge ditt galleri med SlideShowPro komponenten er at den faktiske Action, eller programmeringskode, som gjør galleriet til funksjonen kan endres gjennom komponenten inspektør uten å måtte skrive noen av selve koden.

4 Når galleriet er riktig tilpasset for å passe din design, må du bygge XML-filen. XML-filen vil fortelle fotogalleriet som bildene skal lastes og hvor de skal plasseres. Rask lasting tid i Flash er avgjørende for å skape et fungerende galleri eller et nettsted, og ved eksternt lasting av bilder i galleriet gjennom XML-fil, vil galleriet lastes raskere. Opprett XML-filen i et tekstdokument eller HTML program som Dreamweaver, og være sikker på at bildet filnavn og mappestrukturer samsvarer med XML-filen. XML-filen bør ligne på følgende HTML programmeringsstruktur;
<? Xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"?>
<Gallery>
<Albumtittel = "street studios" description = "dokumentar kommunikasjon" lgpath = "images / porteføljen1 / stue / store /">
<img src = "living_001.jpg" bildetekst = "Passasjerer på en lokal ferje reiser fra Manado." />
<Img src = "living_002.jpg" caption = "En ung gutt på grønnsaksmarkedet i Manado." />
<Img src = "living_003.jpg" bildetekst = "Kvinner selge varene sine på en lokal filippinske markedet." />

5 Forbered bildene for å laste opp til galleriet ved hjelp av lagre for web funksjon i Photoshop eller et lignende bilderedigeringsprogrammet. Bildene bør være ca 100K eller mindre på en 72 dpi. Bruk av lagre for web-funksjonen lar deg vise kompresjons priser som de påvirke bildekvaliteten før du lagrer, og innstillingen lar deg bevare fargeinnstillingene for webpublisering.

6 Lag en master mappe, lagre Flash-fil og deretter publisere galleriet ved å publisere innstillingene under valget filen. Den publiserte galleriet filen vil skape en HTML-fil, en Javascript-fil og en SWF-fil, som alle trenger å bli publisert sammen for galleriet for å fungere. Legg bildemappen til master mappe og være sikker på at XML-filen som ligger her også er.

Hint

  • Sørg for å skrive ut eller laste ned tutorials finnes på SlideShowPro Wiki nettstedet og bruke sine støttefora også. Den første gangen du oppretter galleriet, må du kanskje feilsøke flere aspekter, særlig XML-filen og galleri tilpasning, men hver påfølgende galleri etableringen vil bli lettere.