Hvordan lage et budsjett i Microsoft Money

January 29 by admin

Microsoft Money er en av de beste økonomiske programmer for budsjett planlegging og gjennomføring. Enklere å bruke enn andre programmer, det inkluderer også noen unike funksjoner som ikke finnes noe annet sted. Budsjettet verktøy i Microsoft Money kommer med en rekke standardkategorier som gjør det til et optimalt valg for en nybegynner.

Bruksanvisning

Lag et budsjett i Microsoft Money

1 Bli kjent med Microsoft Money før du prøver å lage et budsjett. Programvaren har mange små underavdelinger som kan være ganske komplisert å håndtere hvis du ikke vet hvordan du bruker dem. De fleste av delene kommer med sine egne hjelpefunksjoner.

2 Velg "Microsoft Money Essential budsjett" hvis du vil ha en grunnleggende form. Med essensielle alternativet, kan du lage et budsjett som dekker grunnleggende lige kategorier, for eksempel boliglån eller leie, energi, skatter og husholdningenes utgifter. Du kan også spore brutto og netto inntekt, selv om du er noe begrenset i hvordan å dele kategoriene.

3 Velg "Microsoft Money Avansert budsjett" alternativ hvis du vet Microsoft Money og kan håndtere kompleksiteten i et avansert system. Den avanserte alternativet vil hjelpe deg å legge sjeldne utgifter og spore opp pengene dine i detalj.

4 Velg "Savings og budsjett" alternativet hvis du arbeider med en 2007 eller senere versjon, og ønsker å spare til et bestemt mål. Dette gjør det mulig å spore hvor nær du får til målet ditt. Det gir også forslag til hvordan du kan forbedre dine sjanser for å nå målet ditt på en riktig måte.

5 Åpne en ny fil ved å gå til "Planner" -menyen og velge "budsjett" alternativet. Når du klikker på den, vil du bli guidet gjennom en rekke tiltak for å avgjøre hvilken type budsjettet er den rette for deg.

6 Velg hvilken type budsjettet du ønsker å sette opp, og følg instruksjonene på skjermen for å angi informasjonen. På dette punktet, kan du også velge å ha diagrammer opprettet for å hjelpe deg å visualisere budsjettet.

Hint

  • Hvis du har problemer med å forstå hvordan å lage et budsjett i Microsoft Money, programvaren får du en sjanse til å se en instruksjonsvideo som viser hvordan du gjør det. Du vil se videoen alternativet når du går inn i "Planner" -menyen.
  • Vær spesielt oppmerksom når du taster inn tilfeldige utgifter i budsjettet. De trenger å bli kategorisert riktig, slik at de ikke automatisk dukke opp i den påfølgende måneden.

Related Articles