Hvordan lage et gjenopprettings CD for Windows XP

Windows XP er et operativsystem utviklet og utgitt av Microsoft i 2001. Mens nyere versjoner av Windows-operativsystemet har blitt utgitt siden Windows XP ble lansert, er det fortsatt populært blant folk på grunn av det store markedet størrelse at det fanges opp når det først ble opprettet . Hvis en PC med Windows XP krasjer, er det noen ganger mulig å starte opp datamaskinen og gjenopprette den ved hjelp av en Windows XP gjenopprette CD. Lær hvordan du gjør en gjenoppretting CD for Windows XP til potensielt redde en krasjet datamaskin og lagre PC-data og filer.

Bruksanvisning

1 Finn ut om du har Windows XP Service Pack 3 installert på datamaskinen. Service Pack 3 var den siste oppgraderingen for Windows XP utgitt av Microsoft. Rich Klikk på ikonet Min datamaskin på PC-skrivebordet og velg Egenskaper på hurtigmenyen som vises. Klikk på kategorien System og lese operativsystem detaljer. Den vil fortelle deg om du har Service Pack 3 installert. Hvis du ikke har oppdateringspakken er installert, kan du laste ned oppgraderingen fra Microsoft Update (lenke i Resources).

2 Klikk på Start-meny-knappen i nedre venstre hjørne av Windows XP-skjermen. Klikk på Min datamaskin. Dobbeltklikk på C: \\ partisjon på harddisken.

3 Høyreklikk på et tomt område inne i C: \\ kjøre vinduet og velg Ny mappe fra lokalmenyen som vises. Endre navnet på mappen til \ "SP3 \" (uten anførselstegn). Dra og slipp Service Pack 3 installasjonsfilen du lastet ned i trinn tre inn i SP3 mappen du nettopp opprettet.

4 Gjenta trinn 2 og 3, men gi nytt navn til ny mappe \ "xp \" i stedet for \ "SP3 \" (uten anførselstegn). Ikke legg noe inn i denne nye mappen.

5 Sett inn Windows XP installasjons CD i datamaskinens CD-sporet. Vent til CD for å laste.

6 Klikk på Start-meny-knappen og åpne Min datamaskin. Dobbeltklikk på CD-stasjonen. Vanligvis er denne stasjonen merket D: \\. Det vil bli identifisert ved å vise Windows XP-installasjonen disken navnet i stasjonen etiketten. Bruk musen til å velge alle elementene i CD-mappen, og dra dem til mappen du opprettet i trinn 4. Avhengig av hastigheten på CD-stasjonen og PC-prosessor, kan dette kopieringsprosessen ta flere timer.

7 Klikk på Start-meny-knappen og velg Kjør. Type \ "cmd \" i søkefeltet (uten anførselstegn) og klikk på OK-knappen. Et dialogvindu vises. Type \ "c: \ SP2 \ WindowsXP-KB835935-SP2-ENU / integrere: c: \ xp \" i adressefeltet (uten anførselstegn). Trykk på Enter-tasten på tastaturet. Microsoft Windows vil automatisk kombinere innholdet i to mapper du gjorde i trinn 3 og trinn 4.

8 Åpne mappen du opprettet i trinn 4. Lag en ny mappe i denne mappen og merk den \ "software \" (uten anførselstegn). Plassere noen backup data du har i denne mappen.

9 Last ned og installer en gratis prøveversjon av IsoBuster (lenke i Resources). Dette programmet vil bli brukt til å skape en fungerende Windows XP gjenopprette CD.

10 Åpne IsoBuster. Velg mappen du opprettet i trinn 7 i IsoBuster menyen til venstre. IsoBuster vil nå opprette en diskfil av innholdet hele mappe.

11 Åpne CD brenner programvare (f.eks Roxio Easy Media Creator). Dra diskfilen fra trinn 10 til CD brenner programvare og brenne den på en tom CD. Du har nå en oppstartbar Windows XP CD for å bruke hvis den installerte versjonen av Windows XP opplever problemer og nekter å starte opp fra harddisken installasjonen.