Hvordan lage et gjenopprettingspunkt uten å bli Feil 0X800700B7

Microsoft Windows lar brukerne opprette systemgjenopprettingspunkter som gjør at en datamaskin til retrograd tilbake til en tidligere tilstand. Dette er svært nyttig hvis en datamaskin begynner å bli treg eller utvikler feil eller virus som brukeren kan tilbakestille systemet tilbake til en tidligere fungerende tilstand. Hvis du synes du får en feilmelding som inneholder "0X800700B7" når du prøver å opprette et gjenopprettingspunkt, er det sannsynlig at et program på datamaskinen ikke er slik at systemgjenoppretting for å få tilgang til og endre filer. En ren oppstart er nødvendig for at systemet gjenopprette til arbeid.

Bruksanvisning

Utføre en ren oppstart

1 Klikk "Start" på Windows-PCen og deretter "Kjør". I boksen type "msconfig.exe" og trykk "Enter". Merk: Windows 7-brukere kan bruke søkeboksen i Start-menyen i stedet for å klikke på "Kjør".

2 Klikk på "General" fanen klikk på "Selektiv oppstart" -knappen og deretter fjern "Last inn oppstartselementer" boksen.

3 Klikk på fanen "Tjenester" og sjekk "Skjul alle Microsoft-tjenester" boksen og klikk på "Deaktiver alle" -knappen og klikk "OK."

4 Start datamaskinen på nytt. Når systemet har lastet opp igjen gå tilbake til "Kjør" i Start-menyen og skriv "System Restore" og følg instruksjonene før det er fullført.

5 Klikk "Start" og deretter "Kjør" og skriv inn "msconfig.exe" trykk "Enter".

6 Klikk kategorien deretter Generelt og velg alternativet "Normal oppstart" og klikk "OK."

7 Start datamaskinen på nytt.

Hint

  • Når du fjerne krysset den "Last inn oppstartselementer" være sikker på ikke å fjerne merket de "Load systemtjenester" som disse er viktige Microsoft-programmer