Hvordan lage et godt navn på Facebook

Hvordan lage et godt navn på Facebook


Facebook lar sine registrerte brukere å velge en personlig brukernavn. Dette gjør dele en direkte link til din Facebook-side med andre enklere. I stedet for å skrive et medlemskap ID-nummer som ingen vil huske, kan du gi dine venner en minneverdig URL, slik som Facebook.com/yourname. Du kan endre brukernavnet ditt bare én gang etter at du har sett den, som i juni 2011, så velger et godt navn fra starten er viktig. Noen viktige tips bør holdes i bakhodet når du er grubler på en god Facebook-brukernavn.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook-kontoen. Klikk på "Konto" -menyen oppe i høyre hjørne og klikk på "Kontoinnstillinger".

2 Klikk på "Change Button" ved siden av "brukernavn". Klikk med musen inne i feltet som inneholder din nåværende brukernavn, hvis du allerede har valgt en. Hvis ikke, vil dette feltet være tomt.

3 Skriv inn ditt fornavn og etternavn hvis du vil ha en Facebook-brukernavn som er dine venner kan lett huske. Skriv inn Internet "håndtak" eller kallenavn hvis det er slik folk kjenner deg på nettet. Unngå å skrive tilfeldige eller kompliserte strenger av tegn, da dette tap hensikten med å velge et brukernavn.

4 Klikk på "Sjekk tilgjengelighet" for å se om brukernavnet du har valgt er tilgjengelig. Hvis ikke, skriv en alternativ og klikk "Sjekk tilgjengelighet" igjen. Klikk "Set Brukernavn" når Facebook bekrefter at valget er tilgjengelig.