Hvordan lage et Google Docs regneark Om Kundeinformasjon

Hvordan lage et Google Docs regneark Om Kundeinformasjon


En liste over kundeinformasjon er nyttig for mange oppgaver, blant annet å sende ut masseutsendelser, kontakte kunder via telefon og å holde orden på all informasjon som kan være spesifikke for en kunde. Før du begynner din kundeinformasjon listen, vurdere hvilke data du vil inkludere. Skille et navn i "Fornavn" og "Etternavn" vil tillate deg å sortere poster basert på et fornavn eller etternavn. Herunder kunde bursdager kan tillate deg å sende ut bursdagskort til kunder eller gi dem en spesiell rabatt som en bursdagsgave.

Bruksanvisning

1 Gå til Google Dokumenter og klikk på "Create new" -knappen øverst i venstre hjørne. Velg "regneark" for å åpne et nytt regneark i en ny fane.

2 Skriv inn kolonneoverskriftene i den første raden i regnearket. Kolonneoverskriftene identifisere hva som vil være i hver kolonne. Plasser kolonner i den rekkefølgen som er mest praktisk for den som vil gå inn i kundeinformasjonen.

Anbefalte overskrifter for en kunde inkludere "fornavn", "Etternavn", "e-postadresse", "Home Phone", "Mobile Phone", "Gateadresse", "City", "State", "Zip Code" og " notater. "

Anbefalt flere overskrifter for bedriftskunder inkluderer "Selskapet", "Stillingstittel", "Business Phone" og "faksnummer."

Anbefalt tilleggs diverse overskrifter inkludere "Merknader", "Web Page", "bursdag" og "Land".

3 Klikk på kolonnebokstaven for å velge hele kolonnen. Klikk "Format" i toppmenyen, velg "Number" og "Ren tekst". Dette setter kolonnen til "tekst", slik at Google Docs til å lese tall som bokstaver. Hvis Google Dokumenter leser et tall som beregnelige, vil den fjerne nuller ved begynnelsen av en rekke fordi de er unødvendig for en beregning. For eksempel et postnummer som starter med en null, for eksempel postnummer for Holtsville, NY - som er 00 501 - vil bli 501 da gikk i en numerisk celle. I en tekst celle, vil Google Docs lese det som 00501. Merk alle feltene som inneholder tall som ikke krever beregninger og endre dem til tekst felt. Disse feltene omfatter alle telefon felt og postnummer felt.

4 Klikk på kolonnebokstaven for å velge hele kolonnen. Klikk "Format" i toppmenyen, velg "Number" og en av de datoformater i den nederste delen av undermenyen for å formatere "Birthday" kolonnen eller noen annen dato kolonner.

5 Skriv inn dine kundedata. Se i overskriftene i den øverste raden for å finne ut hva stykke data går inn i hver celle.