Hvordan lage et gratis nettsted for Kids

Internett gir uendelige ressurser og aktiviteter. Barn liker internett også. Foreldre står overfor den vanskelige oppgaven med å la sine små barn å bruke internett mens du overvåker hvilke nettsider de besøker. Lær hvordan du kan svare på denne utfordringen ved å lage en gratis nettside for dine egne barn som andre barn kan bruke også.

Bruksanvisning

1 Få en gratis Web vert til vert barnas hjemmeside (se Ressurser). Kontroller at verts inneholder verktøy for enkel webside laging og skjermer innhold ikke er egnet for barn. Se etter gratis web hosting som ikke har reklame eller bruker reklame som er egnet for barn.

2 Bruk lyse farger og animert grafikk for å gjøre nettstedet moro for barna. Mange web vertene tilbyr gratis grafikk du kan bruke på ditt nettsted. Du kan også finne andre gratis barnevennlige webgrafikk (se Ressurser).

3 Legg spill til nettsiden som vil holde interessen til barna. Du kan finne gratis Javascript, Flash og Shockwave-spill (se Ressurser). Plukk spill som passer for dine barn og andre barn å leke. Disse spillene kan bygges inn i barnas hjemmeside ved å kopier koden og lime den inn i riktig felt ved hjelp av verktøy levert av Web vert.

4 Legg barnevennlig musikk til nettstedet. Du kan legge til en spilleliste over aktuelle barnas sanger ved å laste opp filene til Web vert og linke til sangene. Dette vil la barn spille av sangene i den rekkefølgen de ønsker, eller ikke i det hele tatt. Barn elsker musikk, og et utvalg av populære, passende musikk for barn er en god måte å holde et barn som er interessert i nettstedet.

5 Vurder å lage den første siden på nettstedet ditt for barna en registreringsside. Dette vil kreve en barnets foreldre å signere ham opp for å få tilgang til nettstedet, som vil forsikre foreldrene at barnas nettstedet er passende for barna sine.