Hvordan lage et gratis nettsted for moro og underholdning

Hvordan lage et gratis nettsted for moro og underholdning


Det finnes en rekke måter å lage ditt eget nettsted for moro og gratis. Over Internett finnes flere verktøy, hver og en ideell for ulike formål, som lar deg lage din egen gratis nettsted. Hvis du leter etter en enkel måte å dele bilder og kanskje til og med en og annen bloggpost: Windows Live Spaces kan være ideelt. Hvis du ønsker å dele linker til dine favoritt nettsteder, bilder og YouTube-videoer, kan Tumblr være det beste valget. Hvis du er interessert i å skrive lenge om din favoritt emne, deretter Blogger kan være ideelt.

Bruksanvisning

Registrer deg for Windows Live Spaces

1 Naviger til Windows Live Spaces nettsted (se referanser).

2 Logg på med din Windows Live-konto, eller hvis du ikke allerede har fått en Windows Live-konto, og deretter registrere deg for en. Hvis du har en Xbox Live, MSN Messenger eller Hotmail-konto, har du allerede en Windows Live-konto som du kan bruke. Hvis ikke, er alt du trenger en e-postadresse, og å fylle ut noen grunnleggende informasjon. Du må bekrefte e-postadressen din før du kan begynne å bruke Windows Live Spaces.

3 Klikk på Opprett din Space link. Øverst er flere ikoner for en guidet oppsett av plassen.

4 Klikk på Velg Web-adresse. Velg en URL til nettstedet ditt og sjekk tilgjengelighet. Du kan ikke endre denne adressen når den er satt, så velg med omhu. Når du bekrefter nettadressen du ønsker, vil du bli sendt tilbake til forrige side. Nå som du har satt opp din plass kan du legge til bilder, blogginnlegg, og oppdatere profilen din med informasjon om dine favoritt bøker og filmer.

Registrer deg for Blogger

5 Naviger til Blogger-området (se referanser).

6 Logg på med Google-kontoen din, eller hvis du ikke har en Google-konto, kan du opprette en. Hvis du har en Gmail-konto, har du en Google-konto. Hvis du trenger å registrere deg for en alt du trenger er en e-postadresse, og du må bekrefte e-postadressen din før du kan begynne å lage ditt nettsted. Når du er logget på med Google-kontoen din, vil du bli tatt til en side som ber deg om å lage den nye nettsiden.

7 Skriv inn en tittel for nettstedet ditt, og sette inn URL-adressen. Du kan endre begge disse når som helst, så hvis du ikke er sikker på hva jeg skal kalle nettstedet ditt ennå, kan du bruke en plassholder navn for nå og komme tilbake til det senere. Etter at du har en tittel og adresse, vil du bli bedt om å velge en mal som vil sette utseendet på nettstedet. Når du har valgt malen, kan du begynne å skrive om din foretrukne tema eller utforske innstillinger for å justere nettsiden til din tilfredshet.

Registrer deg for Tumblr

8 Naviger til Tumblr nettsted (se adresse i referansene nedenfor).

9 Registrer deg for en Tumblr blogg. Bruk en gyldig e-postadresse, opprette et passord, og velg en adresse. Du kan endre adressen når som helst.

10 Klikk på "Registrer deg og begynne å legge inn" for å komme i gang. Tumblr åpner med en tutorial som guider deg gjennom å komme i gang. Det har du setter navn på bloggen og andre alternativer, og deretter inviterer deg til å lage ditt første innlegg, og guider deg gjennom hvordan du gjør i innlegget.