Hvordan lage et gratis nettsted Logo

Hvordan lage et gratis nettsted Logo


Merk din territorium på ditt nettsted stund, på samme tid, noe som gir folk som surfer på siden din en måte å umiddelbart gjenkjenne deg ved å lage en logo. Logoer er grafikk som skaper en gjenkjennelig merkevare. Enten nettstedet ditt er å selge et produkt eller en tjeneste som tilbyr informasjon eller bare en måte å stake ditt krav på informasjonen motorvei, å skape en logo trenger ikke å koste store penger. Du kan lage din egen gratis nettsted logo ved å utnytte datamaskinens Paint-programmet som følger med installasjonspakken. Med bare et par minutter og litt kreativitet, kan Paint hjelpe deg å lage en nettside logo.

Bruksanvisning

1 Åpne Paint, klikk på "Image" og klikk "Egenskaper". Sett dimensjoner for logoen; hvis det kommer på nettstedet ditt, vil du sannsynligvis vil den skal være ganske liten så det ikke mengden resten av tekst og navigasjonsmuligheter, så prøv noe slikt som 1,5 inches med 1,5 inches, og klikk på "OK" knapp.

2 Trekk ned "Image" menyen igjen og fjern haken "Tegn Opaque." Hvis det allerede er avmerket, la den som standard.

3 Trekk ned "View" -menyen og klikk "Zoom", velg deretter "Large Size". Dette vil ikke øke logo dimensjoner, det bare gir deg mer plass til å faktisk designe.

4 Klikk på "Paintbrush" -verktøyet, velg den lille plassen børstehodet under den og en farge fra "Color Picker" nederst på skjermen. Tegn den ytre delen av logoen, for eksempel en sirkel eller bokstaver for et monogram.

5 (Valgfritt) Klikk på "Paint Bucket" verktøyet og klikk inne i omrisset å fylle den med farge.

6 Klikk på "Pencil" verktøyet, velger du en ny maling farge og legge aksent design til logoen, som for eksempel brann flammer, labb utskrifter, kirsebær eller sykkel spor.

7 (Valgfritt) Klikk på "Text" -verktøyet, som ser ut som en "A" og skriver inn et ord eller en setning for logoen, for eksempel "Max Carving Site" eller "Frances og datter Strikketilbehør».

8 Lagre logo ved å klikke på "File" og velge "Lagre som". Gi logoen et navn og et mål på datamaskinen med andre nettsted filer. Trekk ned "Lagre som type" menyen og velg "GIF". Dette sikrer din logo vil ha en gjennomsiktig bakgrunn, noe som betyr at den kan brukes på hvilken som helst bakgrunn med ditt nettsted.