Hvordan lage et gratis nettsted med EdicyEn ny oppstart som tilbyr gratis web design og hosting er Edicy. Her er hvordan du bruker denne siden til å lage et gratis nettsted for deg selv eller en liten bedrift.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en konto på Edicy (se lenke i Resources nedenfor). Den gratis konto vil omfatte hosting av Edicy på en nettadresse som myname.edicypages.com. Når du registrerer deg, velger du et lett å huske navn på URL.

2 For en avgift, kan du kjøpe et domene og vert for nettstedet ditt på ditt eget domene. Denne type konto kalles en pro-konto og koster 4 euro per måned. (Edicy er fysisk plassert i Estland, derav euro.)

3 Edicy sender deg et passord når du åpner kontoen din. Når du har logget på for første gang, kan du endre det til noe du ønsker.

4 Begynn i Nettstedinnstillinger ved å velge et navn for området og plukke fra malene for en titt du kan arbeide med. Du kan laste opp din egen logo og legge til, redigere og slette sider. Du arbeider med sider i en dra og slipp-grensesnitt som lar deg legge til sider og undersider og avgjøre om ikke å inkludere sidene i menyen.

5 Du kan legge til bilder, søkefunksjoner, YouTube-videoer og en blogg på nettstedet ditt. Edicy gir ikke noen e-postkontoer eller tjenester med sine nettsteder.

6 Edicy gir maler, men hvis du vet hva du gjør, kan du tilpasse malen til å se slik du vil.

7 Når du har opprettet sidene dine, publisere nettstedet ditt. Hver gang du redigere eller endre noe, må du publisere.