Hvordan lage et hjem LAN med Comcast

Hvordan lage et hjem LAN med Comcast


Comcast gir kabel Internett-tjenester til hjemmet og små bedrifter forbruker. De fleste Comcast internett-tilkoblinger er gjort gjennom et kabelmodem, som bare har en Ethernet-utgang for å koble til en datamaskin. Hvis du har mer enn én datamaskin, kjøpe flere modemer er ikke en praktisk idé, men du kan opprette et lokalt nettverk (LAN) ved å koble datamaskiner til Internett med en ruter eller en spesiell Comcast Gateway Modem.

Bruksanvisning

Opprette LAN med Router

1 Koble strømkablene fra kabelmodem og router.

2 Koble kabelmodem til ruteren med en Ethernet-kabel. Plugg den ene enden av ledningen inn i "Internet" port på kabelmodemet. Plugg den andre enden inn i "Internet" port på ruteren. Ikke koble Ethernet-kabelen til en av portene som er merket med et nummer.

3 Koble datamaskinen til ruteren med en Ethernet-kabel. Plugg den ene enden av ledningen til Ethernet-porten på datamaskinen. Plugg den andre enden inn i en av de nummererte Ethernet-porter på ruteren. Gjenta dette trinnet for hver datamaskin på LAN.

4 Plugg strømledningen inn i kabelmodem. Vent til lampene på modemet begynner å blinke, og koble strømkabelen inn i ruteren. Når modemet og ruteren tyder på at de har en tilkobling, teste tilkoblingen ved hjelp av datamaskiner for å få tilgang til internett.

Opprette LAN med Comcast Gateway

5 Trekk ut strømkabelen fra Comcast Gateway modem.

6 Koble datamaskinen til ruteren med en Ethernet-kabel. Plugg den ene enden av ledningen til Ethernet-porten på datamaskinen. Plugg den andre enden inn i en av de nummererte Ethernet-porter på Gateway-enheten. Gjenta dette trinnet for hver datamaskin på LAN.

7 Plugg strømledningen inn i Gateway modem. Vent til "Internet Connection" indikator aktiveres før du prøver å bruke din internettforbindelse. Test forbindelsen ved hjelp av datamaskiner for å få tilgang til internett.

Hint

  • Comcast gir en liste over offisielt støttede rutere på sin hjemmeside.