Hvordan lage et interaktivt nettsted

Hvordan lage et interaktivt nettsted


Internett har vokst til et punkt der den gjennomsnittlige nettstedet utvikler ikke lenger må lære å gjøre web-programmering og design på egen hånd. Mange hosting selskaper nå også levere ready-to-aktivere CMS (Content Management System) programvare på sine servere og vil også automatisk sette opp de nødvendige database for interaktiv community-basert system. Alt som gjenstår er for webmaster å være å forstå de nødvendige skritt for å ta i å lage et interaktivt nettsted en realitet.

Bruksanvisning

1 Sett opp en web hosting konto med de aktuelle innholdsløsninger. I hosting konto konfigurasjon område på kontoen din, kan du aktivere en i henhold til dine preferanser. (Se Resources.)

2 Få et domenenavn for din nye interaktivt nettsted gjennom noen akkreditert registrar. (Se Resources.) Når du har kjøpt domenenavnet og det har blitt registrert, registraren vil gi deg muligheten til å parkere domenenavnet på en av sine servere, eller for å være vert for ditt domene steder. Siden du ønsker domenenavnet til å ta brukerne til nyopprettede interaktivt nettsted, skrive ned DNS (Domain Name Service), IP-adresser og server navn, som det bør være et minimum av to.

3 Logg inn på din hosting konto og kontoadministrasjon området ser for hvor du kan koble et domenenavn til din konto. Skriv inn DNS-navn og IP-adresser til de angitte sporene, og deretter sende dem.

4 Tilpass utseendet på den nye content management interaktivt nettsted ved å legge til interaktive avstemninger, bruker blogger for registrerte besøkende, nettleser chat, og aktivere minst ett forum hvis du har valgt content management system gir en måte for en.

5 Begynn å invitere folk til å bli det nye samfunnet ved hjelp av verten kontoen "Inviter venner" funksjon hvis den har en, eller forsiktig introdusere deg selv og prosjektet ditt på forum eller nettsamfunn som Facebook, MySpace, Twitter eller andre. Vær forsiktig i innbydende folk, slik at du ikke ender opp spamming som dette er mislikt og kan få deg kastet ut av forumet.

6 Bruke god tid på å bli kjent med veien rundt de administrative funksjonene i din valgte content management system mens brukerbasen er fortsatt relativt lav. Ikke vent til samfunnet blir store, som å lære hvordan du bruker funksjonene deretter kan bli smertelig vanskelig.

Hint

  • I nettsamfunn utvikling sirkler, er det enighet om at kvaliteten på innholdet er konge mens visuell "eye candy" på et nettsted er andre i betydning. Lag noen av dine beste bilder for forsiden, slik at oppmerksomheten til de besøkende blir tatt raskt, men deretter konsentrere seg om å gi nyttig kvalitetsinnhold derfra. Det er den faktiske teksten på nettstedet ditt som søkemotorene skal gjennomgå gjennom, noe som gjør dette av største betydning fremfor alle andre aspekter ved å bygge ditt nettsted.