Hvordan lage et kart i Call of Duty 4 på PC

Hvordan lage et kart i Call of Duty 4 på PC


Call of Duty 4: Modern Warfare (COD4), utgitt i 2007, fortsetter å være populære - delvis på grunn av brukeropprettede kart som gir det nytt innhold. Den mapmaking scene er et livskraftig samfunn for COD4 brukere, og mapmaking kan være en givende tidsfordriv.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer COD4 Mod Tools fra Fileshack (se Ressurser for link). Åpne COD4 Radiant. Dette er programvare som brukes til å lage kart for COD4. Ved første åpning, vil COD4 Radiant be deg om å finne "cod4.prj" fil. Du finner dette i mappen som heter "bin". Rediger COD4 Radiant preferanse for å sette opp redaktøren for å gjøre COD4 kart.

2 Gjør deg kjent med COD4 Radiant grensesnitt. Bli komfortabel med å bruke visningene er tilgjengelige for deg, og hvordan verktøyene fungerer. Det er mange tutorials tilgjengelig på nettet for begynnelsen mappers (se referanser og ressurser for flere av disse).

3 Bygg din første kartet. Din første nivå bør være svært enkel: et enkelt rom. Du bygger vegger ved hjelp av enkle figurer kjent som "børster." Bygg en firkantet boks, og plassere en spiller spawn punkt i rommet.

4 Legg en lys til rommet ditt. Denne konfigurerbare lyskilde vil gi scene liv. Man kan bestemme styrken av lyset og fargen av kilden, blant annet.

5 Tekstur ditt nivå. Påfør teksturer til alle geometrien i ditt nivå, viktigst til vegger og gulv / tak. Arbeid med teksturer for å sikre at de passer dine børster riktig.

6 Kompilere kartet ditt ved hjelp av COD4 Compile Tools (som er inkludert i COD4 Mod Tools pakken). Dette vil forberede kartet ditt for å bli spilt. Kjør kartet for å teste den. Sørg for at alt fungerer som det skal.

Hint

  • Når begynner å lære om mapmaking, ha tålmodighet og ta ting sakte.