Hvordan lage et kort i Publisher

Hvordan lage et kort i Publisher


Microsoft Publisher kombinerer funksjonsrike aspekter av en profesjonell desktop publishing program med kjente verktøy og menyer av andre Microsoft Office-programmer, noe som gjør det til et ideelt instrument for å bruke til å lage polerte ennå personlige publikasjoner, for eksempel gratulasjonskort for enhver anledning. Flett Utgiver høykvalitets maler med tilpassede berører, slik som dine egne digitale bilder eller tilpassede sitater for et kort som er unike og profesjonelle.

Bruksanvisning

Lag et kort i Publisher 2003

1 Start Microsoft Publisher. Klikk på "Publikasjoner for utskrift" i "nye publikasjoner" oppgaveruten til venstre Utgiver vinduet. Klikk "Gratulasjonskort" og velg et tema eller ferie.

2 Klikk på kort mal som du ønsker å lage et kort. Malen åpnes som en ny Publisher-fil.

3 Velg en layout alternativ under "Design". Velg størrelsen på minnekortet du vil skrive ut og type fold du vil bruke under "Alternativer for siden." Hvis du ønsker å bruke en annen skrift eller fargevalg, velge alternativer under "Fargevalg" eller "Font-ordningene."

4 Klikk på plassholder som inneholder tekst. For å skrive din egen tekst, velg den foreslåtte teksten og skriv over det. For å velge en annen foreslo vers, klikk på "Velg en Forslag Vers" på bunnen av "Alternativer" oppgaveruten. Velg en kategori for å velge, klikker du på teksten du ønsker og klikk "OK."

5 Klikk på et bilde i kortet mal for å erstatte det med et bilde av din egen. Høyreklikk og velg "Endre bilde." Klikk "Bla gjennom" og finn bildet på datamaskinen som du vil bruke. Klikk på "Sett inn".

6 Klikk på "Print Preview" knappen på verktøylinjen for å se hvordan kortet skal se ut. Klikk på "Close" for å gå tilbake til malen. Gjør eventuelle endringer du ønsker. Lagre og skrive hilsen.

Lag et kort i Publisher 2007

7 Start Microsoft Publisher. Velg "Gratulasjonskort" i "Tilgjengelig Publications" listen som åpnes.

8 Velg et tema, ferie eller annen kategori for å velge en mal. Klikk på en mal for å forhåndsvise det i ruten til høyre i vinduet. Når du finner en mal du vil bruke, klikk på "Last ned" knappen. Malen åpnes som en ny Publisher-fil.

9 Velg et annet fargevalg eller skrift ordningen i "Tilpass" delen hvis ønskelig. Endre sidestørrelse eller fold i "Page Setup" dialogboksen.

10 Klikk på et bilde i kortet mal hvis du ønsker å endre det. Høyreklikk og velg "Endre bilde." Velg "Clip Art" for å erstatte bildet med et utklipp bilde eller velg "Fra fil" for å bruke et bilde på datamaskinen. Finn bildet du vil bruke, og klikk på "Sett inn".

11 Klikk på plassholder som inneholder tekst. For å skrive din egen tekst, velg den foreslåtte teksten og skriv over det. For å velge en annen foreslo vers, klikk på "Velg en Forslag Vers" på bunnen av "Alternativer" oppgaveruten. Velg en kategori for å velge, klikker du på teksten du ønsker og klikk "OK."

12 Gå til "Fil" -menyen og velg "Skriv ut". Klikk "Forhåndsvisning" for å se hvordan kortet skal vises ut. Lukk vinduet for å gå tilbake og gjøre endringer ønskede, eller klikk "Skriv ut" for å skrive ut kortet umiddelbart. Lagre filen før stengetid Publisher.