Hvordan lage et kort på en datamaskin

Hvis du har en datamaskin, en skriver og en Internett-tilkobling, kan du unngå å måtte gå ut til en butikk for å kjøpe hilsen og festkort for hver spesiell anledning. En rekke nettsteder og programmer kan hjelpe deg med å konstruere kortene for enhver hendelse, så velger du det alternativet som best oppfyller budsjettet og grad av kreativitet.

Bruksanvisning

1 Bruk gratis nettsteder for å lage enkle kort uten å bruke en krone. Naviger til et frikort-etablering stedet, så som "PC-Man Card Creator." Når du er der, velger du hendelsen som du feirer og følg resten av instruksjonene på skjermen, tilpasse kortet med din egen tilpassede meldingen.

2 Registrer deg for en abonnementsbasert tjeneste som "Mitt Kort Maker." Fordelen her er at stadige oppdateringer vil gi deg et vell av nytt og originalt innhold, noe som gir deg en større sjanse til å gjøre et kort som passer enhver anledning. Medlemskap starter på rundt prisen av en vanlig kort ($ 4 eller så), så dette er en kostnadseffektiv metode hvis du regelmessig kjøpe kort.

3 Hvis du leter etter en middelvei, kjøpe et kort skapelse program. Dette vil gi deg mer innhold enn en gratis nettside, men mindre enn en abonnementsbasert tjeneste. Kort-etableringen programmer er et godt alternativ hvis du vil ha mer enn det som er gitt av gratis nettsteder, men ikke ønsker en månedlig abonnementsavgift.