Hvordan lage et kort på Internett

Hvordan lage et kort på Internett


Mange nettsteder gir kort på nettet for gratis som lar deg dekorere og skrive ut ved hjelp av sine grenser og grafikk, noe som sparer penger og sparer en tur til butikken. Hvis tid er en faktor, e-kort sender direkte til en e-postkonto. For forsinket anledninger, elektroniske kort kan du raskt sende et personlig kort. Til slutt får du en bekreftelse på at kortet ble plukket opp og lest, som betyr at du vet nøyaktig når mottakeren leser personlig melding.

Bruksanvisning

1 Besøk en nettside som gjør online gratulasjonskort som 123 hilsener, American Greetings eller Blue Mountain (se "Ressurser").

2 Velg hvilken type kort du ønsker å gjøre. De fleste steder har kort for alle anledninger, og noen har også tomme de også. 123 Hilsener har en rekke tilfeldige faner på toppen av page.Some av de mange anledninger inkluderer kjærlighet, jubileer, bryllup, konfirmasjonen, bursdager etc. Velg riktig ett.

3 Velg eksempel du ønsker å bruke som mal. Det kan ta en stund å laste. Nå velger "send dette kortet" for å tilpasse.

4 Skriv meldingen i kortet du ønsker å presentere. En boks vises som ser ut som en Microsoft Word-dokument. Det er noen grunnleggende funksjoner du kan utføre som skrifttype, farge på bakgrunnen eller størrelsen på skriften for å hjelpe skriver en melding.

5 Forhånd kortet før etterbehandling. Se kortet på høyre side av siden som du tilpasse.

6 Velg e-postadressen til å sende kortet til. Kontroller at du har mottakerne riktig e-postadresse. Velg den tiden der du vil ha kortet sendt. De fleste steder kan du lage et kort på forhånd.

Hint

  • Ha en liste over viktige datoer og e-post på et dokument for å huske merkedager, bursdager, skoleavslutninger etc.
  • Vær oppmerksom på områder som egentlig ikke er gratis. Noen nettsteder liste som gratis nettsteder faktisk betalt.