Hvordan lage et kort på nettet

Hvordan lage et kort på nettet


Finne den perfekte kortet i din lokale stationery butikken kan være en vanskelig oppgave. Selv om det kan være hundrevis av kort å velge mellom, kan ingen formidle akkurat hva du vil si. Enda vanskeligere er å skape ditt eget kort tom for papir, bilder og andre skrivesaker materialer, spesielt hvis du ikke har den kunstnerisk preg. Men ikke å bekymre deg. Det finnes nettsteder som er utformet for å hjelpe deg å lage din egen kortet ved hjelp av kort maler, tekstbehandling verktøy og bildeopplasting verktøy.

Bruksanvisning

1 Naviger til et elektronisk kort skaperen, som DLTK kort, My Card Maker eller kort Merknader. Klikk på alternativet som lar deg begynne å lage ditt eget kort. Dette kan være merket noe sånt som "komme i gang" eller "Lag en kort" eller "Klikk her for å begynne."

2 Opprett en konto med nettstedet, hvis du blir bedt om. Dette vil bare innebære at du gir en e-postadresse og et passord, som du vil bruke for å logge på kontoen din. Når du har opprettet en konto, vil du være i stand til å bruke alle nettstedets tjenester.

3 Velg et kort mal som du ønsker å bruke. Du vil kunne velge fra et bredt utvalg av kort, inkludert bursdagskort, jubileum kort og gratulerer kort. Når du velger hvilken type kort, vil du være i stand til å velge en bestemt mal innenfor denne type.

4 Velg de bildene du ønsker å inkludere i kortet ditt ved å laste dem fra datamaskinen. For å gjøre dette, vil du vanligvis har til å velge bildeboksen på kortet, velger du "Upload" og finn bildet du ønsker å bruke i "Pictures" -mappen på harddisken på datamaskinen. De fleste online kort redaktører lar deg endre størrelse og flytte bildet når du har plassert dem i kortet.

5 Klikk i tekstboksene på kortet og slett noe sted holderen tekst som var der. Skrive hva meldingene du ønsker å se på forsiden, i midten og på baksiden av kortet.

6 Forhåndsvise kortet når du er ferdig med å laste opp bilder og med tekst. Hvis du er misfornøyd med noe på kortet, trykke "Back" -knappen i nettleseren din til du kommer til delen av kortet du ønsker å endre.

7 Slå på skriveren, og at den er koblet til datamaskinen. Klikk på "Skriv ut" på nettstedet, som skal vises på den siste siden for forhåndsvisning av kortet redaktør.