Hvordan lage et nettsted for en Singer

Hvordan lage et nettsted for en Singer


Å lage et nettsted for en sanger krever litt kreativitet for å hjelpe sangeren stå bortsett fra andre sangere med nettsteder på Internett.

For å gjøre dette, lage innhold som er unik for sangeren for hvem du er å lage et nettsted. Dette kan inkludere en biografi, videoer av sangeren utfører, bilder, nedlastbare lydfiler og turnédatoer, og all annen informasjon som er spesifikk for sangeren at fans av sangeren kan være lurt.

Bruksanvisning

Hvordan lage et nettsted for en Singer

1 Registrere et domenenavn for din singer (YourSingersDomainName.com) og kjøpe en hosting plan (se Ressurser under for en registrar og hosting selskap). Domenenavnet skal inneholde sangerens navn eller andre identifiserende opplysninger. Domenenavnet må være unikt på internett, så hvis sangerens navn ikke er tilgjengelig, kan du prøve noe variasjon. For eksempel, hvis JohnSmith.com ikke er tilgjengelig, kan du prøve JohnSmithSings.com.

Et gyldig kredittkort eller PayPal-konto er nødvendig for dette trinnet.

2 Designe nettsiden med Web utviklingsprogramvare (et utvalg av betalte og gratis alternativer er tilgjengelig, se Resources nedenfor). Husk at nettstedet besøkende skal enkelt kunne finne det de ønsker på nettsiden, så hold design og navigasjon enkelt.

3 Legg til informasjon (innhold) om sangeren til nettsiden, passer det inn i designen.

4 Last sangerens hjemmeside på nettet med en FTP-klient (en gratis klient er oppført i Resources nedenfor). Dette trinnet er det siste trinnet i å gjøre nettstedet synlig for alle med en nettleser og Internett-tilkobling.