Hvordan lage et nettsted for Google AdSense

Nettsteder med informasjonsinnhold kan inneholde pay-per-klikk annonser, for eksempel Google AdSense-annonser, for å generere inntekter. Du vil tjene en del av betaling per klikk inntekter for hver annonse som besøkende til nettstedet ditt klikker på. Ditt nettsted må vise AdSense tekstannonser eller bildeannonser innenfor innholdssider for å bruke AdSense-programmet. For å lage et nettsted for å tjene penger med Google AdSense-programmet, må du lage en nettside informasjonsplan, produsere innhold, sted AdSense-annonseenhetene på sidene og publisere ditt nettsted.

Bruksanvisning

1 Lag et nettsted plan. Med en tekstbehandler, eller bare penn og papir, skrive ned de viktigste informasjonssider eller emner at nettstedet vil dekke. For å bidra til å optimalisere nettstedet ditt for annonseinntekter, kan du undersøker søkeord ved hjelp av Googles søkeordet forskning verktøyet. Den søkeord forskning verktøyet vil fortelle deg hvilke emner er verdifullt basert på antall søk og kostnad per klikk informasjon. Fokus på søkeord med relativt høyt søkevolum og pris per klikk for å bidra til å maksimere din annonseinntekter.

2 Produsere innhold på nettstedet ditt. Utforsk produserer bilder, lyd, video og tekst artikler. Ved hjelp av nettstedet plan og søkeordene du kom opp med, produsere innhold sentrert rundt de mest verdifulle søkeord du identifisert. Velg innholdstyper som vil være best egnet for å formidle informasjon. For eksempel kan en informasjons-tett teknisk emne være egnet til tekst artikler, mens en visuell tema kan være bedre presentert ved hjelp av bilder eller videoer.

3 Lag din hjemmeside. Det er to måter å lage en nettside: content management systemer, for eksempel WordPress, og hånd-koding. Hånd-koding gir bedre fleksibilitet, men er en teknisk involvert tilnærming. Content management systemer er ikke like fleksibel som hånd-koding, men vanligvis tilbyr en lett-å-bruke grensesnitt for å lage nettsider. I håndkodede tilnærming, må du skrive inn HTML-kode for nettsidene i et tekstredigeringsprogram, for eksempel Notisblokk. Med et content management system, kan du bare skrive (eller laste opp) innhold uten å angi HTML direkte.

4 Plassere AdSense-annonser på nettsidene. Få tilgang til AdSense-kontoen og bygge nye annonseenhetene ved hjelp av verktøy for oppretting annonseenheten i AdSense-grensesnittet. Med en hånd-kodet nettstedet, må du kopiere annonseenheten koden fra AdSense-grensesnittet og lim koden inn side filer. Å plassere annonser på sider i et content management system, må du først installere en AdSense-plugin (eller legge på modul) med content management system kontrollpanel. Deretter bruker plugin til å plassere AdSense-annonseenhetene til nettsidene eller innlegg.

5 Publisere ditt nettsted. Med håndkodede tilnærming, bruke en FTP-verktøyet til å overføre ditt nettsted filer til ditt webhotell. Med et content management system, kan du publisere sider ved å trykke på "Publiser" -knappen eller tilsvarende på siden kontrollpanelet.

Hint

  • Du kan spore nettstedets AdSense-resultatet ved hjelp av rapporteringsverktøy som tilbys av Google.
  • Les nøye programretningslinjene for AdSense (se Ressurser) for å sørge for at nettstedet er i samsvar med Googles AdSense. AdSense-kontoen kan bli suspendert dersom nettstedet ikke overholder.