Hvordan lage et nettsted for gratis med en ekte URL-adresse

Hvordan lage et nettsted for gratis med en ekte URL-adresse


Opprette et nettsted for gratis er en fin måte å komme over frykten mange har om å sette sammen sin egen nettside. Det finnes flere gratis nettsted bygge tjenester på internett, men alle er ikke skapt like. Ikke to nettstedet utbyggere er de samme, fra inkluderte funksjonene som kommer med en gratis konto på brukervennlighet. Det lønner seg å shoppe rundt og sjekke ut de ulike alternativene som er tilgjengelige for å lage en nettside for gratis med en ekte URL-adressen til din egen.

Bruksanvisning

Bruksanvisning:

1 Skriv inn "gratis nettsted byggmester" eller noe lignende i søkeboksen i nettleseren. Det er flere tjenester å velge mellom; bla gjennom funksjonene i de tre-fire beste nettstedene fra listen over søkeresultater. Noen tjenester er definitivt mer brukervennlige enn andre, selv for teknologi-utfordret enkeltpersoner.

2 Bestem på nettstedet byggmester som passer best til dine behov og teknologi komfort. Det kan kreve faktisk komme i gang før du vil være i stand til å tilstrekkelig avgjøre om tjenesten er brukervennlig nok for din smak. Noen nettside utbyggere kommer med nyttige opplæringsvideoer som vil lede deg gjennom trinnene for å skape hele nettstedet.

3 Bestem om du ønsker den virkelige URL (Uniform Resource Locator) adresse eller destinasjonsadressen for å være ditt eget domene som i http://www.YourName.com. Mesteparten av gratis nettside utbyggere generelt inkludere deres navn i URL som i http://www.googlesites.com/YourName eller lignende, http://www.YourName.googlesites.com.

4 Hvordan lage et nettsted for gratis med en ekte URL-adresse

Et domenenavn kan kjøpes for rundt $ 10.

Registrer ditt eget domenenavn hvis du har bestemt deg for en reell nettadresse som ikke inkluderer nettstedet byggmester navn i den. Den gratis nettsted utbyggere tilbyr vanligvis domeneregistrering på sine områder; et domenenavn kan kjøpes for rundt $ 10. Du kan også overføre et eksisterende domenenavn som skal brukes med gratis nettsted hvis du har en; enkelte tjenester vil kreve at du oppgraderer til en betalt konto for å overføre et eksisterende domenenavn eller å lage en egendefinert domenenavn.

5 Lag ditt nettsted. De mest brukervennlige gratis nettsted utbyggere tilbyr pre-designede maler og dra-og-slipp plassering av bilder, videoer og tekstbokser uten HTML-koden kunnskap nødvendig. Husk hvis du har en gratis konto, vanligvis vil det være en reklame banner for nettstedet byggherre vanligvis plassert i topp- eller bunnteksten på nettsidene.

6 Publisere ditt nettsted. Når du er fornøyd med ditt nettsted finne den "publiser" -knappen, og i de fleste tilfeller nettstedet vil bli live i løpet av sekunder.

Hint

  • Når du har kjøpt og registrert ditt eget domenenavn, er den din om du bor med gratis nettsted bygningen tjenesten eller ikke. Hvis du velger å bruke en annen tjeneste, kan du ta med domenenavn med deg.
  • Opprette en gratis nettsted er flott, men husk at med de fleste gratis nettsted utbyggere, er du begrenset til hva du kan gjøre. For maksimal kreative muligheter kan det være nødvendig å oppgradere til en betalt konto.