Hvordan lage et nettsted for nybegynnere

Lage din egen nettside kan være rask og enkelt når du forstår det grunnleggende. Den enkleste måten å sette sammen din første nettside er med enkel HTML. Du kan også bruke en nettside editor levert av fiendtlig sted å gjøre layout enklere. Hvis du ikke ønsker å gå til bryet med å sette sammen et nettsted fra grunnen av, vurdere å registrere deg for en blogg som vil gi all den layout og grafikk. Bloggere trenger bare å gi tekst for deres side.

Bruksanvisning

1 Forskning alternativene. Hvis du er interessert i å eie ditt eget domenenavn (www.YourNameHere.com) må du betale for denne tjenesten. Men du kan starte en nettside for gratis gjennom en vert som Geocities hvis du er villig til å bruke et navn som www.geocities.com/YourNameHere.

2 Registrer deg med din vert. Fyll ut all nødvendig informasjon og sette opp kontoen din.

3 Lær det grunnleggende om HTML. All HTML-kode består av en kommando angitt i parentes. Legge inn en kommando med en omvendt skråstrek før den vil avbryte kommandoen. Dermed betegner fet tekst, og vil avbryte den. Mange ressurser finnes på nettet for å forklare det grunnleggende i mer detalj.

4 Skriv inn teksten. Ditt nettsted bør ha et bestemt formål. Teksten er hovedinnholdet på siden og vil forklare besøkende hva de kommer til å finne.

5 Legg noen linker. For å legge inn lenker, må du vite den riktige koden. HTML-kode for koblinger er Tekst for Link

6 Legg bilder. Du kan sannsynligvis være vert for grafikk på samme sted som er vert siden din. Hvis ikke, kan du bruke en tjeneste som Photobucket. Koden for å sette inn et bilde er

7 Vedlikeholde nettstedet ditt. Enhver god nettside vil kreve konstant vedlikehold. Oppdatering ofte, og med ny og relevant informasjon.