Hvordan lage et nettsted for tenåringer

Hvordan lage et nettsted for tenåringer


Ifølge 2006 funn av ACT for Youth, 80 prosent av amerikanske tenåringer i alderen 12 og 17 bruker Internett, og mer enn halvparten av dem bruker det på en daglig basis. Dermed vil webutviklere håper å lage et nettsted med et stort publikum nytte av å skape et nettsted catering til tenåringer.

Bruksanvisning

1 Lag en hjemmeside. Bygg en fra bunnen av, registrere deg for en nettside vert som tilbyr et nettsted byggmester eller leie en nettside utvikler. Husk, kan et nettsted utvikler koste hundrevis til tusenvis av dollar.

2 Legg innhold. Gjøre informasjonen på sidene alderstilpasset og oppfordre til tenåringer. Etablere et fokus for nettstedet, som musikk, kjendiser, teknologi, aktuelle trender, mote, sosiale medier, studie hjelp, ungdoms helse, etc. Uten fokus, kan nettstedet kommer over som forvirrende, spredt og mangler kvalitet informasjon om eventuelle ett emne.

3 Sett beskrivende bilder for å hjelpe tenåringer visualisere og klargjøre innholdet på sidene. Beskrivende bilder skal også brukes til å redusere behovet for store tekstmengder, som de fleste tenåringer ikke liker nettsteder som krever mye lesing.

4 Legg interaktive funksjoner. Tenåringer ønsker å gjøre noe på en nettside og kjeder seg lett med innholds tunge sider. Noen eksempler er online spørrekonkurranser, spill, musikkspillelister, innebygde videoer og foto-deling elementer. Nettsteder som "Widgetbox", "Bravenet" og "Google Desktop Gadgets" tilbyr en rekke gratis, interaktive widgets og verktøy for nettstedet utviklere.

5 Legg sosiale funksjoner, som chatterom og oppslagstavler. Ifølge 2005 data av Pew Internet & American Life Project ", av de ca 13 millioner amerikanske tenåringer som bruker nettet, 74 prosent bruker direktemeldinger ... [og] en femtedel av de tenåringene som bruker IM sier det er deres primære betyr å kommunisere med venner. "

6 Rediger nettsted for å sikre en sterk presentasjon, og ordne innhold på en måte som gjør det enkelt å navigere. En innholds tung nettside bør inneholde et nettsted kart eller en mulighet til å søke på nettstedet ved hjelp av søkeord. Det bærer nevne at en sterk presentasjon for tenåringer betyr et nettsted som ser enkle, men ikke barnslig, med rene og ryddige sider. Unngå mye prangende designelementer, som de legger unødvendige distraksjoner.

Hint

  • Unngå ansvar problemer ved å legge ansvarsfraskrivelser sammen med noen råd. For eksempel kan en ansvarsfraskrivelse på en ungdoms helse nettsted si følgende: "Denne informasjonen erstatter ikke kunnskap og råd av en profesjonell. Hvis du er bekymret for helsen din, bør du kontakte legen din umiddelbart ".
  • Hvis informasjonen ville kreve ungdoms fysisk gå et sted, gjør et kjøp på et kredittkort, gjøre en lang avstand telefonsamtale, etc., legge til en ansvarsfraskrivelse som sier: «Sørg for at du har foreldrenes samtykke før du fortsetter," eller noe sammen disse linjene.
  • Til slutt, hvis nettstedet har innhold som ikke bør sees av et yngre publikum, som for eksempel dataspill eller filmer som er vurdert 16+, legge til en side for besøkende å bekrefte at de er gamle nok til å se på innholdet før de får tilgang til det.