Hvordan lage et nettsted med et rykte

Hvordan lage et nettsted med et rykte


Å gjøre et nettsted er en fin måte å fremme en bedrift, veldedighet eller en merkevare i å gjøre. Lage en nettside med et rykte er hardt arbeid, og det kan ta år med tålmodighet og dedikasjon til nettet og viral verden av markedsføring. Et nettsted med et rykte kan hjelpe med fremtidige forretnings og karrieremuligheter med nok støtte fra lojale kunder, fans og besøkende.

Bruksanvisning

1 Brainstorm av hvilken type nettsted du ønsker å lage og en begrunnelse for dette. Opprette en nettside med lidenskap og som en hobby vil tillate deg å legge mer vekt på å bygge nettstedets omdømme og nyte det også. Når du registrerer deg og lage en webside, må du fremme og bygge sitt omdømme på nettet ved hjelp av ulike verktøy og ressurser.

2 Design ditt nettsted med deg selv og dine besøkende i tankene. Unngå å ha for mange reklame eller rot på ditt nettsted som kan slå vekk besøkende og gjester på nettstedet. Designe nettsiden med innbydende farger og lett å lese teksten for å hjelpe besøkende bli lenger for å vise innholdet.

3 Vis din personlighet så vel som din forståelse for dine besøkende ved å legge en daglig blogg eller video post for å oppdatere ditt nettsted eller virksomhet. Viser engasjement og dedikasjon til nettstedet vil tiltrekke årige lojale besøkende og bidra til å bygge et sterkt fellesskap av ideer og tilhengere av arbeidet ditt.

4 Markedsfør ditt nettsted på ulike sosiale nettverk for å utvide din fan base og dele informasjon og nyheter med folk som liker ditt nettsted rundt om i verden. Enkelte populære sosiale nettverk samfunn for nettsted forfremmelse inkluderer Facebook (facebook.com), Twitter (twitter.com) og MySpace (myspace.com). Disse nettstedene tillate bedrifter og folk til å lage profiler for å bidra til å bygge fans og rykte ved å dele og spre informasjon og kampanjer.

5 Feature evnen til å gi tilbakemeldinger og støtte på nettstedet ditt ved å innlemme en "Kontakt oss" siden eller ved å liste din egen kundeservice e-post. Online tilbakemeldinger fra kunder er også tilgjengelig, for eksempel Get Satisfaction (getsatisfaction.com) eller Zen Desk (zendesk.com). Å gi de besøkende muligheten til å dele bekymringer og stille spørsmål vil vise din lojalitet og engasjement til deres tilfredshet, bidrar til å holde kundene og forbedre nettstedets omdømme.