Hvordan lage et nettsted Mørk

Lage et nettsted mørk kan gjøres ved hjelp av Javascript for å skape en fade effekt. Denne typen effekt endrer seg sakte siden farge til svart når nettstedet laster i nettleseren. Du kan gjøre dette når du ønsker å holde innholdet på siden, men ønsker ikke å fjerne all koden i filen. For å gjøre dette må du bruke en teksteditor for å gjøre endringer i koden for HTML-fil for nettstedet.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen og skriv "Notepad" i søkeboksen. Trykk "Enter" for å åpne programmet.

2 Klikk på "File" drop ned og velg alternativet for "Åpne". Naviger til plasseringen av HTML-filen du ønsker å gjøre mørkt. Klikk på "OK" -knappen for å vise innholdet i filen.

3 Gå til Javascript Kit Fade In, Fade Out nettside. Marker koden i tekstboks med rullefeltene. Høyreklikk for å vise kontekstmenyen og velg alternativet for "Kopier".

4 Klikk under "<head>" delen av koden i Notisblokk. Høyreklikk for å vise kontekstmenyen og velg "Lim inn."

5 Bla opp og klikk til høyre for ">" i "<body>" tag. Trykk på mellomromstasten tasten og skriv "onload =" fade (255, 255, 255, 0, 0, 0, 64) "onunload =" fade (0, 0, 0, 255, 255, 255, 64 ")."

6 Klikk på "File" drop down menyen og velg alternativet for "Lagre". Dobbeltklikk på filen for å teste den i nettleseren din.