Hvordan lage et offentlig nettsted

Hvordan lage et offentlig nettsted


Du kan bli som mange andre som har en bedrift eller personlig tilstedeværelse på Internett. Kanskje du har opprettet et nettsted for å selge boligen. Du har tatt med detaljer, bilder, kanskje til og med en video. Nå vil du gjøre den tilgjengelig for offentligheten. For å oppnå dette, må nettstedet ditt for å ligge på en webserver. Den trenger også et domenenavn som gir URLen som seerne vil skrive inn nettleseren for å få tilgang til nettstedet.

Bruksanvisning

1 Lag din nettside hvis du ikke allerede har en. Hvis du allerede har opprettet siden din, hopper du til trinn 2. Sett HTML-koding inn i dokumentet. Bruk følgende som et eksempel: "<html> <head> <title> </ title> </ head> <body> </ body> </ html>." Skriv inn data mellom "<body>" koder, for eksempel: Skriv "<body> brødtekst </ body>." Skriv tittelen din mellom "<title>" tags. Denne tittelen vises øverst i nettleservinduet. Bruk "<h1>" koder for overskrifter og "<p>" koder for brødtekst, for eksempel: "<body> <h1> Side Overskrift </ h1> <p> ledd </ p> <p> ledd </ p> </ body>. " Fortsett på denne måten for resten av dine data. Lagre dokumentet som "index.html".

2 Finn en vertstjeneste som dekker dine behov. De fleste tilbyr plass på en server samt ta vare på dine domenenavn behov. Når du har registrert deg med vertstjeneste, vil de gi deg med kriteriene for å laste opp nettsider til serveren din plass. Denne informasjonen inkluderer en ftp sted for opplasting samt brukernavn og passord eller autentisering.

3 Last opp HTML-siden til serveren din ved hjelp av FTP programvare som Dreamweaver eller WSFTP. Du vil plassere informasjon mottatt fra vertstjenesten i programvare feltene for disse dataene.