Hvordan lage et sertifikat mal

Presentere noen med en personlig sertifikat er en meningsfull måte å erkjenne suksess. Heldigvis lage og skrive ut ditt eget sertifikat er ganske enkelt. Ved å bruke Microsoft Word, kan du lage en tilpasset sertifikatmalen som kan nås og brukes mange ganger. For å lage et sertifikat fra bunnen av, følger du disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word. Gå til "Page Layout" og klikk på "Orientering." Siden de fleste sertifikater er trykt landskapet, anbefales det at du velger "Landskap". For Word 2003-brukere, klikk på "File" og deretter "Page Setup;" Klikk deretter på "Marger" -kategorien og velg "Landskap" -ikonet.

2 Gå tilbake til Side oppsett. Klikk på "Page Borders". Dette vil gi deg alternativer på måter å grenser sertifikatet. Under "Art" -funksjonen, vil du finne morsomme rammer som stjerner og hjerter, samt klassiske linjer grenser. Herfra kan du også endre farger og størrelse av grensen. For Word 2003-brukere, gå til "Format" og deretter "Kantlinjer og skyggelegging" og deretter "Page Border".

3 Skriv inn tittelen på sertifikatet på toppen. Eksempler: Certificate of Achievement, beviset, Certificate of Completion, etc. Bruk en stor skriftstørrelse, mellom 50 og 70. Velg en skrifttype som passer den type sertifikat som blir tildelt.

4 Trykk enter et par ganger for avstand. Så, i mindre skrift (rundt 30-punkts størrelse), type "Tildelt til" eller "Presentert til."

5 Flytt ned et par rader. Lag en linje for den enkeltes navn som skal håndskrevne på etter at sertifikatet er skrevet ut. La god plass.

6 Hvis det er aktuelt, inkluderer en undertittel. Det burde si "For en vellykket gjennomføring av" deretter inn passende uttrykk. Dette bør være i samme font som "Award for" linje.

7 Lag plass for signaturer. Nær bunnen, legg en linje (eller linjer hvis du vil ha mer enn en signatur); deretter, under linjen (e), setter tittelen på personen som skal signere.

8 Til slutt, klikk på "Lagre som". I dette vinduet ved siden av "Lagre som type", bla ned til "Word-mal." Deretter, trykk "Lagre".

Hint

  • Sertifikater er vanligvis formatert med all tekst sentrert. Hvis du går for en profesjonell, autentisk følelse sertifikat, kan det være lurt å handle for noen tyngre lager paper.If du er kort tid, det er maler tilgjengelig for å gjøre jobben litt enklere. For Microsoft Office-brukere, er en stor ressurs for Microsoft Office maler (se Ressurser) .I tillegg har Microsoft Publisher er klare til bruk maler. Hvis du har tilgang til Publisher, kan du bare åpne programmet, klikk på "Award sertifikater" linken på venstre side, og få til å fungere personalizing.Once du har valgt en mal for sertifikatet, kan du legge den enkeltes navn og dato, samt annen relevant informasjon. Skriv til slutt ut sertifikatet.