Hvordan lage et SIM i en Adobe Photoshop Tutorial

Hvordan lage et SIM i en Adobe Photoshop Tutorial


Sims, spillbare figurer i det populære dataspillet The Sims, har alltid vært passelig i spillet. Med hver ny versjon, denne delen av spillet blir mer kompleks, med flere alternativer for å gjøre karakterene ser så realistisk som mulig. I The Sims 3, spillerne er ikke bare i stand til å endre det generelle utseendet på Sims, men å foreta endringer av standard ansikter for å gjøre Sims ligne noen de liker. Opprette Sims som ser ut som en person oppnås best gjennom ved hjelp av en grafikk redigering program som Adobe Photoshop.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Photoshop. Velg "File" -menyen, velg deretter "Open". Velg den digitale bilde av personen eller tegnet du ønsker å lage din Sim se ut.

2 Minimer Photoshop. Kjør The Sims 3 og la spillet belastning.

3 Velg "Lag en sim" i den viktigste byen skjermen og la skjermen belastning. Åpne "Spill innstillinger" -menyen og deaktivere alternativet fullskjerm. Dette vil tillate deg å minimere spillet mens du arbeider.

4 Velg en alder, kjønn, hudfarge og kroppstype for simmen som er forenlig med den personen i bildet med den første dialogen utseende.

5 Velg dialogen hår og endre hår på simmen til en korthåret eller skallet stil. Lange smell kan komme i veien for å bygge en nøyaktig ansikt.

6 Velg dialogen ansikt. Velg en ansiktsform, nese, øyne, øyenbryn og munn som er så nær ditt bilde som mulig.

7 Velg dialogen makeup og fjerne all sminke slik at du har et rent rulleblad for å arbeide med.

8 Zoom inn på ansiktet ved å bruke rulleknappen på musen. Sørg for at ansiktet er sentrert og fremovervendt. Trykk på "Print Screen" -tasten på tastaturet.

9 Minimer The Sims og maksimere Photoshop.

10 Velg "File" -menyen, velg deretter "Ny fil". Åpne alle størrelser ny fil, og velg "Edit" -menyen og velg "Lim inn."

11 Høyreklikk på utvalget som ble vist i Lag-boksen og velg "Create New Layer." Dra bildet simmen ved siden av fotografiet bildet, og deretter bruke "Crop" -verktøyet til å holde bare ansiktet del av Sim.

12 Juster størrelsen på bildet simmen å matche størrelsen på fotografiet ved hjelp av "Resize Layer" -verktøyet. Juster tettheten av laget til 60 prosent i Lag-boksen.

1. 3 Velg laget, og velg "Edit" -menyen og velg "Kopier". Klikk på bildet bildet. Velg "Edit" -menyen igjen og velg "Lim inn."

14 Velg "Flytt" -verktøyet og posisjonere ansiktet simmen over fotografiet ansiktet. Sørg for å stille opp på øyne, nese og munn som best du kan. Dette vil vise deg de endringer som må gjøres for å møte simmen.

15 Maksimer The Sims spillet igjen og åpne utseende dialoger du trenger å jobbe med. Velg "Advanced" alternativer og flytter glidebryterne i hver kategori til å gjøre små justeringer i ansiktet. Om nødvendig, flytt spillvinduet til siden av skjermen, slik at du kan se din Photoshop bilde mens du arbeider.

16 Ta et annet skjermbilde av ansiktet simmen når du er fornøyd med endringene du har gjort. Gjenta prosessen med lagdeling ansiktet Sim over fotografiet ansiktet, deretter gjøre flere endringer i "Lag en sim" skjerm. Gjenta om nødvendig til du oppnår ønsket utseende.