Hvordan lage et tak i Photoshop

Hvordan lage et tak i Photoshop


Digitale doodles i et program, for eksempel Adobe Photoshop, er en ideell måte å uttrykke din kreativitet, men de kan også arbeide for å forvandle idedugnader til skissene. Hvis hjem konstruksjon er din lidenskap, heve taket ved å gjøre en i Photoshop. Selv om Photoshop verktøy egner seg mer mot skissere og tegne enn dataassistert utkast og design-lignende programvare virkeligheten, kan du fortsatt gjøre en rask tak i langt mindre tid enn selv montering av isolasjon, tre og stål kreves for the real thing.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Photoshop, og klikk på "File". Klikk på "New". Skriv "MyRoof" inn i "Ny" boksen. Angi dimensjoner for lerretet, for eksempel "6" og "4" inn i "Bredde" og "Høyde" boksene. Velg "inches" fra de to rullegardinmenyene, og velg "White" fra "Bakgrunn Innhold" -menyen. Klikk på "OK" -knappen.

2 Dobbeltklikk på "Color Picker" nederst på "Tools" kolonnen. Velg hovedfargen på taket, for eksempel brun. Klikk på "OK".

3 Klikk på pensel ikonet på "Tools" kolonnen. Plasser markøren i høyt midt i "MyRoof" lerret. Trykk og hold nede "Shift" -tasten. Tegn en diagonal linje ned mot venstre hjørne.

4 Slipp "Shift" -tasten og trykk på den igjen. Tegn en rett linje fra venstre til høyre. Slipp og trykk "Shift" -tasten. Trekke en linje fra bunnen rett til startpunktet av taket, danner en trekant.

5 Klikk på "Paint Bucket" verktøyet på "Tools" kolonnen, og klikk insider taket for å fylle den med farge.

6 Bytt tilbake til pensel. Velg en ny, mørkere farge i "Color Picker" og klikk "OK." Trekke design på taket som panel, takutstikk eller lameller, for å bryte opp solid farge og at det ser mer realistisk.

7 Klikk på "File" -menyen, og velg "Lagre" for å lagre taket bildet.