Hvordan lage etiketter med Openoffice

Openoffice er en gratis pakke med kontorprodukter som har samme type funksjonalitet som Microsoft Office. Openoffice inneholder en tekstbehandler, presentasjonspakke, database, regneark og tegning søknad. Office-pakken er i stand til å lese mange tekstbehandling fil- og grafikkformater, inkludert Microsoft. Med Openoffice, kan du lage alt fra enkel tekstbehandling dokumenter og gratulasjonskort til en rekke etiketter, både for skipsfart og for CD og DVD emballasje. Lær hvordan du bruker Openoffice til å lage etiketter for ethvert prosjekt du trenger.

Bruksanvisning

1 Last ned og installere gratis Openoffice suite (se Ressurser). Bestem type etikett du vil lage. Openoffice Skriv lar deg opprette adresseetiketter, CD- og DVD-etiketter og innlevering etiketter. Det er maler forhåndsinstallert med programvaren, eller du kan velge mellom flere andre ved å gå til Openoffice mal biblioteket (se Ressurser).

2 Gå til "Fil" -menyen, velg "New" og velg malen alternativet. Bla etikettmaler og velg den du vil bruke.

3 Skriv en tekst på etiketten malen du vil. Dette kan være du finner en adresseetikett eller tittelen på en CD for en CD-etuiet innsats. Bruk skriftmenyen for å formatere skriftstil, størrelse og farge på teksten.

4 Legg til en ramme eller en grafikk på etiketten fra "Sett inn" menyen hvis du vil. Du kan stille inn bredde og farge på grensen fra her også. Openoffice leser alle de populære grafikkbilder. Du kan bla til mappen hvor bildet er, velger du det og sette det inn i etiketten.

5 Lagre etiketter og skrive dem ut på papir etiketter du kan få på et kontor forsyning butikken. Størrelsene på etikettene er indikert og matche standardstørrelser av etikettskriver papir, inkludert Avery merkevare, noe som gjør en omfattende linje av etiketter.