Hvordan lage etiketter med strekkoder

Ifølge United States Postal Service, er strekkoder som brukes til å bekrefte at e-post oppfyller alle dimensjonale spesifikasjoner krav. Legge til en strekkode til din e-post hjelper direktereklame mer effektivt. Du kan legge til en strekkode på etikettene før mailing pakker fra datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word og velg "File> New" eller "Nytt tomt dokument" ikonet fra menyen.

2 Velg "Verktøy> Brev og masseutsendelser> Konvolutter og etiketter" fra menyen. I "Konvolutter og etiketter" i dialogboksen, velg "Etiketter" -kategorien.

3 Trykk på "Options" -knappen for å velge en etikett stil. Velg gjeldende skriverinformasjon, etikett produkt og produktnummer. For å lage en egendefinert etikett størrelse ikke er tilgjengelig på listen, trykk på "New Label" -knappen og gi etiketten et navn i "New Custom Laser" dialogboksen.

4 Skriv inn de riktige detaljene for din egendefinerte etiketten og trykk OK. I "Merk Alternativer" i dialogboksen, velger du en ny etikett fra produktnummeret nedtrekkslisten og trykk OK. For å lage en enkelt etikett, skriver postadressen henhold adresse. Deretter plasserer en hake ved "Delivery point bar code" for å legge til en post strekkode på etiketten. For å velge en hel side med blanke etiketter som inkluderer post strekkode, klikk på "Nytt dokument". Strekkoden vil bli lagt til i dokumentet.

5 Legg adressene til de blanke etiketter. Lagre (Fil> Lagre) eller print (File> Print) filen når du er ferdig. For å skrive ut en etikett direkte fra "Label Alternativer" i dialogboksen, plasserer etiketten ark i skriveren og trykk "Print".