Hvordan lage etiketter med Utskriftsfletting

Hvordan lage etiketter med Utskriftsfletting


Fletting er en funksjon i Microsoft Office Word som gjør at du kan innlemme en forhåndsdefinert liste over kontakter fra Access eller Outlook (eller opprette en ny liste i Word) inn i et dokument av etiketter, brev, konvolutter eller e-postmeldinger. Med utskriftsfletting, er du i stand til å velge listen over mottakere og få dem brukes på etiketter med bare noen få klikk. Det sparer deg for tid for å måtte skrive inn hver adresse på individuelle etiketter. Du har muligheten til å utelate kontakter på en forhåndsdefinert liste.

Bruksanvisning

1 Klikk på "masseutsendelser" -fanen øverst på skjermen. Velg "Start utskriftsfletting" og klikk på "Step by Step veiviseren for utskriftsfletting." For versjoner før 2007, klikk på fanen "Tools", velg "Letters og post" og klikk "Mail Merge Wizard."

2 Velg "Etiketter" som dokumenttype når du blir bedt på høyre side av siden og klikk "Next" nederst.

3 Klikk på "Merk Options" og velg hvilken type etikett som skal skrives ut.

4 Klikk "Bruk gjeldende dokument" under "Velg basisdokument." Klikk "Next: Velg mottakere."

5 Klikk på "Skriv inn en ny liste," klikk "Create" hvis du ikke har en forhåndsdefinert liste over kontakter i Outlook eller en annen datakilde. Fyll ut navn og adresse feltene og klikk "Ny oppføring" for å legge til flere kontakter. Dette trinnet oppretter en ny adressebok som kan brukes for fremtidige post fusjonerer.

6 Klikk "OK" når du er ferdig med å skrive hver kontakt og lagre filen. Fjern merket noen kontakter som du ikke ønsker å lage en etikett til og klikk "OK."

7 Klikk "Next: Ordne etikettene" i "fletting" -delen (på venstre side av siden), og velg "Adresse Block". Klikk "OK" og velg "Oppdater alle etiketter."

8 Klikk "Next: Forhåndsvis etikettene." Kontaktene dine vil nå vises i hver etikett boks. Klikk "Next: Fullfør Merge" og print.